Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
01:07

День Вишиванки

Посмотреть афишу: День Вишиванки Флешмоб, Ярмарка

Мета свята – зберігання національних цінностей і їх популярізація серед молоді і населення в цілому.

Свято запрошує кожного громадянина одягти вишиванку й піти у ній на роботу чи навчання, підкресливши свою причетніть до украинської культурної традиції. Свято сприяє об’єнанню різноетнічного та полірелігіозного населення Украіни в рамках украинскої нації.

У день свята буде встановлено і зареєстровано рекорд України «Найбільший орнамент вишиванки», а гості свята, почастовані великим караваем, символом гостинності та достатку українцев.

Буде підведено результат інтернет фото-конкурсу «Вишиванка- код нації», а новонародженим немовлятам Дніпра в цей день будуть подаровані вишиваночки.

Також у фотозонах Герб України в етностилі, Українська хата (з можливістю одягти національний костюм), квіти України проводимиться інтерактивне інтернет-голосування #СвятоВишиванкі2018Дніпро, де кожний учасник отримає пам’ятну ознаку.

На ярмарці – виставці народної творчості – фахівці покажуть майстер-класи в етностилі. На дитячому майданчику будуть проведені народні забави для всієї родини.

Гостей свята частуватимуть національною їжею на фудкорті в етностилі.
Також будуть проведені конкурси і безпрограшна лотерея.

Завершить свято-показ мод від українських дизайнерів, у творчості яких яскравою стрічкою проходить використання українських мотивів, українського етносу і вишиванки в тому числі. і фаєр-шоу.

У створенні орнаменту вишиванки візьмуть безпосередню участь діти з комунальних прелдпріятій, загальна кількість учасників до 2500 дітей.

https://www.facebook.com/events/1633143766739742/


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте