Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
08:59

Kozak FEST-2018

Kozak FEST-2018

Рок

На Дніпропетровщині відбудеться четвертий етно-рок фестиваль «Kozak FEST-2018»

1, 2 та 3 червня в урочищі Княжі Байраки (село Жовтоолександрівка, П’ятихатський район, Дніпропетровська область) відбудеться етно-рок фестиваль «Kozak FEST-2018». У заході приймуть участь відомі українські гурти - ТНМК, Воплі Відоплясова, Карна, Скрябін, Наталка Карпа. Ведучим фестивалю стане комік Юрій Ткач. Ще декілька цікавих виконавців ми поки тримаємо у секреті.

Захід традиційно проводиться за підтримки народного депутата України Юрія Берези, полку «Дніпро-1», СК «Дніпро-1» та «Штабу національного захисту».

Важливо! Вхід для гостей на фестиваль безкоштовний.

Засновник та ідейний натхненник фестивалю, народний депутат України Юрій Береза заявив, що урочище Княжі Байраки – це дуже мальовнича локація, що стала місцем переможної битви козацького війська на чолі з Богданом Хмельницьким і татарського війська з Річчю Посполитою (1648 рік). Шанування цієї події перетворилось на масштабний захід, що об’єднує історичні та сучасні надбання українців. «Kozak FEST-2018» відкриває своїм гостям нові та традиційні, цікаві та вражаючі сторони життя Дніпропетровщини. «Організовуючи цей фестиваль ми маємо на меті декілька речей: історико-патріотичне виховання молоді, пропаганда української музики та екологічних цінностей», - підкреслив Юрій Береза.

Зони

На «Kozak FEST-2018» буде представлено декілька великих зон: фут-корд, де гості фесту зможуть знайти їжу на будь-який смак, тату-зона, де всі бажаючі зможуть зробити тимчасове татуювання хною, блискітками або справжнє татуювання, дитяча зона, де будуть працювати професійні няні, що наглянуть за вашими дітьми, поки ви будете насолоджуватись гарною музикою, зона традиційного українського весілля, де всі закохані зможуть одружитися та отримати гарні фотокартки на згадку, та інше.

СК «Дніпро-1»

У суботу, 2 червня, на фестиваль приїдуть всі члени спортивного клубу «Дніпро-1». Очолювати делегацію буде головний тренер Дмитро Михайленко. Всі бажаючі зможуть сфотографуватися, взяти автограф та привітати хлопців з виходом до Першої ліги.

Дискусія

У неділю, 3 червня, ми плануємо провести дискусію, основною темою якої буде створення власної автокефальної Помісної Церкви. Головним спікером стане Єпископ Дніпровський і Криворізький Симеон. Також участь у дискусії приймуть народний депутат Юрій Береза, представники Кабінету Міністрів України, чиновники, історики та релігієзнавці.

Трансфер

Доїхати на «Kozak FEST» можна з будь-якої точки України звичайним регулярним транспортом: залізничним або автобусним, що курсує до станції «П’ятихатки». Там всіх будуть чекати спеціальні брендовані маршрутні таксі, що відвезуть прямо на «Kozak FEST». Цей транспорт буде курсувати з ранку і до пізньої ночі. Важливо зазначити, що з розкладом поїздів, електричок та автобусів, що курсують від вашого міста до П’ятихаток, необхідно ознайомлюватись самостійно.

Спеціально для тих, хто вирішить приїздити на «Kozak FEST» на власному транспорті, ми підготували брендовані вказівники, що будуть висіти на всіх перехрестях від залізничного вокзалу П’ятихаток до урочища Княжі Байраки.

Кемпінг

Всі бажаючі можуть залишитися на фестивалі на три дні. Для цього ми підготували гарне місце для кемпінгу. Ви можете приїхати з власним спорядженням – наметами, спальними мішками та карематами або орендувати їх безпосередньо на фестивалі.

Музичний герць

В рамках фестивалю відбудеться фінал конкурсу «Музичний герць», у якому 6 талановитих рок-гуртів зі всієї України позмагаються за головний приз – 50 000 грн (1 місце – 25 000, 2 місце – 15 000, 3 місце – 10 000 грн).

Довідка:
«Kozak FEST-2018» - це найбільший етно-рок фестиваль центральної України. «Kozak FEST» традиційно присвячений перемозі Богдана Хмельницького та об’єднаного війська запорозького та кримськотатарського над Річчю Посполитою у битві під Жовтими Водами.

Контакти:

Директор фестивалю Анастасія (097 711 51 73)
Прес-аташе фестивалю Марія (093 850 74 57)
Наша сторінка у Facebook -  https://www.facebook.com/KozakFEST2018/

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте