Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
03:23

Арт-фестиваль HORIZONTAL’

Арт-фестиваль HORIZONTAL’

Арт-фестиваль «Horizontal’» - культурно-соціальний проект громадської організації «Мартін-Клуб».  Ідея заходу в акцентуванні уваги на проблемах комунікації у певних прошарках суспільства.  Міні-фестиваль стає простором для самовираження, територією, де всі є рівними за правом народження і об’єднанні за допомогою мистецтва. Головними лишаються творчість та повага один до одного. 

3 лютого «Horizontal’» відбудеться вже вдруге. Цього разу івент присвячений різноманіттю культур. До участі у міні-фестивалі залучені представники різних національностей, які поділяться традиціями своїх рідних країн. Ведучим заходу стане українець Василь Коваленко – мандрівник, який проїхав автостопом 12 країн, майже не маючи грошей.

Важливим компонентом стане музичне наповнення, усі виконавці є різні за стилем. Серед них витончена «SOFI», емоційно-ліричне тріо «vetka»,  майстри drum and bass «The Virophage» та «Kurs Valut» - творці синтетичних інсинуацій. Не обійшлося і без поезії, яка перетвориться на справжній перформанс у виконанні Вікторії Тимонової, Аліни Стаменової та Олександри Ткач. 

Майстерня «Чай красит» дозволить гостям міні-фестивалю доторкнутися до прекрасного та створити своїми руками картину або гравюру.

Ховатися від зимових морозів «Horizontal’» буде за адресою пр. Дмитра Яворницького, 111 (прохід у двір через арку). Початок о 16:00, вхід безкоштовний.

«HORIZONTAL’» on-line:
Fb: www.facebook.com/horizontal.fest/
Instagram: www.instagram/com/horizontal.fest


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте