Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
18:46

Різдвяна історія

Посмотреть афишу: Різдвяна історія

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує всіх бажаючих на перегляд та обговорення фільму за мотивами роману Чарльза Діккенса «Різдвяна історія».

Сюжет мультфільму розповідає фантастичну історію головного героя. Великий скнара Скрудж, який колись був звичайним хлопчиком, потім романтичним підлітком, а після - закоханим чоловіком. Але з часом його ідеали заступили гроші. Для нього не залишилося нічого святого, переконати і переробити його неможливо. Три духи Різдва, яким це неабияк набридло, одного разу відвідали його. Вони вирушили разом зі Скруджем спочатку в минуле, майбутнє і в сьогодення. Показали йому неминучість і фатальність того, що може трапитися, якщо він не змінить свої життєві принципи і ставлення до подій. Прийшов час повчити скнару уму-розуму...

Ведуча: Олена Степанюк.

Центр слов’янської культури і писемності, 6 поверх


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте