Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 24 апреля 2024
00:56

Де кураторство та IST Publishing нарештi у Дніпрі!

Посмотреть афишу: Де кураторство та IST Publishing нарештi у Дніпрі! Презентация

22 грудня о 19:00 у галереї Артсвіт відбудеться презентація книги "Де кураторство" та концепції молодого незалежного видавництва IST Publishing (Харків) за участі Катерини Носко та Валерії Лук'янець (авторок- упорядниць), а також Анастасії Леонової (засновниці видавництва).

Книга «Де кураторство» є збіркою есеїв та інтерв’ю, що охоплюють коло питань, пов’язаних із темою кураторства в Україні. Тексти, що увійшли до видання, стали результатом обговорення зазначеної теми авторками-упорядницями із кураторами та художниками з різних міст України, які мають досвід як взаємодії з кураторами, так i власноï кураторськоï практики. Відтак книга апелює до явища "художник як куратор", що має насичену та довгу історію.

У книжці представлені тексти на основі інтерв'ю з такими художниками та художницями як Арсен Савадов, Микола Рідний, Микита Кадан, Лада Наконечна, Олександр Ройтбурд, Тіберій Сільваші, Алевтіна Кахідзе, Сергій Братков, Павло Маков та багатьома іншими авторами та авторками.

До зустрічі!
Вхід вільний


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте