Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 24 апреля 2024
20:35

МЕТРО

МЕТРО

Короткий метр

13 грудня о 19:00 в галереї Артсвіт відбудеться публічний показ короткометражного документального фільму МЕТРО та дискусія після перегляду.

МЕТРО
Україна, 2016
17 хвилин
Fantastic Little Splash

Дніпро був закритим містом до 1987-го.
Через статус "космічної столиці", місту надали можливість розпочати будівництво метрополітену. У 1995-му було відкрито 6 станцій. Відтоді не зведено жодної нової. Сьогодні метро у Дніпрі одне з найкоротших у світі. Але невелика кількість пасажирів та майже повна відсутність нав’язливої реклами, зберегли у метрополітені особливу атмосферу - підземного ретро-футуристичного міста.

Прем'єра фільму відбулася у березні 2017-го в Києві в рамках національного конкурсу міжнародного кінофестивалю Docudays.
Також стрічка пройшла офіційний відбір Revelation Perth International Film Festival (Australia), Pineapple Underground Film Festival (China), Cine Pobre Film Festival (Mexico).


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте