Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
05:29

Лисиця з лісу Шінода

Лисиця з лісу Шінода

Сказка

Прем'єра!

Традицiйна японська казка

Театр Нінґьо Дзьорурі

12 листопада 2017 року у приміщенні Дніпропетровського академічного українського обласного молодіжного театру пройде вистава японського лялькового театру нінґьо дзьорурі "Лисиця з лісу Шінода" театрального колективу "Сарухачі-дза".

Захід проходить в рамках Року Японії в Україні" та "За підтримки Дніпровської міської ради, Міського голови Бориса Філатова, Посольства Японії в Україні".



Юлия  (13.11.17 10:45): Приехали с двумя детьми, простояли час на улице. Впустили человек пятьдесят с пригласительными и еще человек двадцать без пригласительных. В итоге нам сказали, что свободных мест нет. Как так??? В зале 170 мест, а большинство желающих так и не попали на представление...обидно((( Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте