Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
16:29

СМУГАСТИЙ РЕЙС

СМУГАСТИЙ РЕЙС

Цирк

З 28 ЖОВТНЯ ПО 3 ГРУДНЯ В РАМКАХ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНЕ ЗА УЧАСТЮ 50-ТИ ТВАРИН ПОЧИНАЄ СВОЮ РОБОТУ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ ЦИРКУ НОВЕ УКРАЇНСЬКО - ІТАЛІЙСЬКЕ ШОУ "СМУГАСТИЙ РЕЙС"

В програмі беруть участь:

Юлія і Микола Козирєви - справжні зірки і провідні дресирувальники Національного цирку України представляють вашій увазі відразу два атракціони "ЛЕВИ і ТИГРИ" та "ЗМІШАНА ГРУПА ТВАРИН"
На вас чекає незабутня подорож у світ фауни - одночасно на арені 5 тигрів і 5 левів, котрі, як слухняні кошенята виконують всі вказівки своїх господарів - бігають на задніх лапах, перекидаються і стрибають крізь вогняне кільце. Другий номер - це дуже цікава постановка, що складається з дресированих тварин з різних континентів: носухи, дикобрази, песці, кози, щурі, кішки, собаки, лами, дикі кабани, лисиці, тхори. І все це приправлено гумором і справжнім артистизмом.

Велика Італійська циркова сім'я, володарі "Срібного клоуна" на найпрестижнішому міжнародному цирковому фестивалі в Монте Карло - Лара, Мойра, Вальтер, Алекс та Мішель Орфей Нонес Малачікіне.

Італійські артисти вперше в Україні представлять номери, в яких крутять хула-хупи на глобусі, ходять по манежу на руках на довгих тростинах (еквілібр), виконують акробатичні силові трюки. Ну і справжньою фішкою цієї надзвичайно талановитої, різновікової і багатогранної сім'ї є номер "Ілюзія" знаменитого ДЕВІДА КОПЕРФІЛЬДА ​​- зникнення людини в манежі і миттєва поява його в залі для глядачів. Якщо ви вже намагалися розгадати секрети цих містичних трюків, у вас є відмінний шанс, спробувати зрозуміти і усвідомити незрозуміле знову.

Різноманітні трюки виконують молоді симпатичні пуделі в номері “Дресировані собаки” талановитої дресирувальниці Алли Еміщян.

Дивовижний сміливий номер “Порітряна гімнастка на трапеції” виконує прекрасна Марта Веслоцька.

Оригінальний жонглер” - віртуозний номер в виконанні Гамлета Еміщяна. Адже жонглювання - це спритність, витривалість, миттєва реакція, координація рухів, дуже розвинений боковий зір, швидкість, здатність вгадувати траєкторію переміщення предметів. Свою майстерність продемонструє наш чудовий артист.

Всю виставу вас буде розважати клоунський дует "Тет-а-тет".
Клоунський дует Марії та Юрія Терешкіних порадує своїм іскрометним гумором і веселими репризами не тільки дітей, а й самих серйозних дорослих глядачів. Дует "Тет-а-тет" знають і люблять глядачі країн колишнього СНД, а також Німеччини, Фінляндії, Швеції, Південної Кореї, Японії і ОАЕ. Наші артисти несуть радість і гарний настрій людям різного віку, які розмовляють на різних мовах і належать до різних культур .Програма “Смугастий рейс”-шоу світового рівня, неперевершені виступи кращих артистів, більше 50 дресированих тварин, шоу-балет, 200 моделей шикарних костюмів, неймовірні спецефекти, лазерне шоу, сучасне освітлення та обладнання, професійний звук і багато іншого.

Продюсер програми - Дмитро Зельцер.

Вистави відбуватимуться по суботах та неділях.

Чекаємо на вас, дорогі глядачі!

Билеты онлайн



Наталья  (06.11.17 12:07): В целом представление хорошее, детям понравилось. Разнообразие зверей, гимнасты, фокусы и есс-но клоуны. Зал был полным, свободных мест практически не было. Что расстроило, так это уходящие из зала зрители с детьми во время прощального выхода артистов на манеж...позорище...реальное позорище. Неужели настолько сложно поблагодарить артистов за выступление, а у же потом ломиться на выход...вот это было Фу... Ответить | С цитатой
Юлия  (05.11.17 19:07): Представление так себе. Пару номеров хороших. Хочу написать отдельный отрицательный отзыв относительно номера с тиграми и львами. Создалось впечатление, что животные под успокоительными- еле ходили, очень вялые , даже мясо некоторые не хотели есть. Поэтому, мало того, что номер очень скучный и неинтересный, так стало очень и очень жалко этих бедных животных!
Вообщем, общее ощущение после представления-не очень ( во многом из-за номера с тиграми).
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
chuvava  (05.11.17 13:36): #Детям до 5 лет в сопровождении взрослых бесплатно#
а место ребенку в таком случае предоставляется?
как представление, понравилось ?
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
лол  (03.11.17 21:38): еще не смотрели хотим пойти Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте