Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
19:11

Світовий Конґрес Українців: вчора, сьогодні, завтра

Посмотреть афишу: Світовий Конґрес Українців: вчора, сьогодні, завтра Презентация

19   жовтня 2017 р. о 12:00 у Дніпровській Центральній міській бібліотеці (м. Дніпро, вул. Воскресенська, 23, лекційна зала, 3 поверх) відбудеться презентація мультимедійної виставки «Світовий    Конґрес Українців: вчора, сьогодні, завтра», створеної Міжнародним інститутом освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного  університету «Львівська політехніка» з нагоди 50-ліття Світового Конґресу Українців.

Презентація відбудеться за підтримки Управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради та Світового Конґресу Українців у рамках Всеукраїнської просвітницької акції з нагоди 50‑ліття СКУ.

Метою виставки є поширення знань про Світовий Конґрес Українців та популяризація діяльності СКУ серед широкого кола громадськості в Україні та світі. Організатори ставлять собі за мету ознайомити українців з різних регіонів нашої держави з роботою найавторитетнішої української організації у світі та долучити молодь і різні середовища громадськості до поширення інформації про історію та діяльність Світового Конґресу Українців, а також до участі у просвітницьких проектах, спрямованих на співпрацю зі світовим українством.

У матеріалах виставки висвітлено історію та діяльність Світового Конґресу Вільних Українців (1967–1993 рр.) та Світового Конґресу Українців (1993–2017 рр.), представлено найвагоміші проекти СКУ, подано біографії відомих діячів СКУ та української діаспори, унікальні архівні документи, історичні фотографії та відеофільми.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте