Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 17 апреля 2024
00:24

Виставковий проект «Життя на нулі»

Посмотреть афишу: Виставковий проект «Життя на нулі» Фото

Виставкова частина складається з кількох незалежних, тематично об’єднаних частин: фотовиставка робіт Ю. Величка, виставка робіт С. Боровського, картини створені ветеранами АТО, зустрічі з ветеранами-інвалідами учасниками АТО, лікарями, волонтерами, капеланами, презентації книг про війну та перегляд авторських фільмів з дискусіями, які покликані значно розширити формат виставки.

Виставка триватиме з 12 жовтня по 10 листопада 2017 року у 8-му залі Дніпропетровського національного історичного музею імені Д.І. Яворницького.

Організатори: Міністерство інформаційної політики України; Юрій Величко (позивний «Фотограф») — з 2015 по 2017 рр. боєць 46-го окремого батальйону спецпризначення «Донбас–Україна» ЗСУ; Інна Єрмакова — координатор Виставкового проекту «Життя на нулі».


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте