Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
13:11

Вишивка: Знайти, відтворити, передати

Посмотреть афишу: Вишивка: Знайти, відтворити, передати

Відділ документів з питань мистецтв Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія запрошує відвідати виставку творчих робіт дніпропетровських майстринь з народної вишивки «Вишивка: Знайти, відтворити, передати» (куратор проекту Галина Хмель-Дунай, майстер ручної вишивки, член національної Спілки майстрів народного мистецтва України), яка працює з 7 червня по 30 червня щодня крім п’ятниці з 10-00 до 18-00.

Представлені 12 автентичних та відтворених робіт: членів НСМНМ  Г. Хмель-Дунай та  О. Павлишиної, а також майстринь  О. Дришлюк та С. Тарасенко.

Неймовірної краси сорочки – чоловічі та жіночі, плахти, корсети, оздоблені аплікацією, тамбурним швом, вирізуванням та іншими техніками залишать незабутнє враження.

Виставка розміщена у відділі мистецтв ДОУНБ (пр. Д. Яворницького,18, 2-й поверх).


Анастасия  (28.06.17 16:54): Впечатление от выставки осталось двоякое. В зале стоят всего несколько манекенов с вышитой одеждой, на столах рядом расставлены книги по искусству и видам вышивки в Украине. Вышитые работы очень тонкие, аккуратные и передают высокий уровень техники мастериц. Книги интересные и информативные. Однако неприятное впечатление оставляют работники библиотеки, активно упрекающие посетителя за сделанные фото и указывающие на то, что книги могут смотреть только читатели библиотеки. Зачем тогда книги выставлены рядом с экспозицией? Значит, гости города не имеют возможности прочитать интересную информацию? Вход в помещение выставки бесплатный,однако за фото надо платить, как и за возможность ознакомиться с книгами, о чем нигде не упоминается, кроме устного неодобрительного замечания персонала. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте