Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 26 апреля 2024
17:55

Мій ляльковий світ

Мій ляльковий світ

У приміщенні Дніпровського Будинку мистецтв продовжується експонування персональної виставки майстра Національної спілки майстрів народного мистецтва України Людмили Корж «Мій ляльковий світ». На виставці представлені зразки тематичних та традиційних українських ляльок, пейзажні замальовки та фото.

Виставка буде експонуватись до 20 червня.

Корж Людмила народилась у Львівській області у сім’ї лікарів. Після закінчення фізико-математичної школи в місті Харкові отримала фах інженера-фізика в Харківському політехнічному інституті. Працювала інженером-конструктором, але її уподобанням були слов’янські традиції та народне мистецтво України.

З 2012 року проживає у Дніпрі. До зацікавлень майстрині відноситься історія етнографічної ляльки. Бере активну участь у виставковій діяльності: роботи Людмили Корж експонувались на виставках у Харкові («Історія новорічної іграшки»), Львові («Етнолялька», «Ляльковий світ»), Києві («Київська казка»). У 2011 році стала учасницею Першого Всеукраїнського конкурсу на кращу традиційну народну ляльку (виставка відбулась у музеї Івана Гончара, Київ).

З 2012 року – член об’єднання майстрів народного мистецтва Будинку мистецтв, а з 2013 року – народний майстер Національної спілки майстрів народного мистецтва України. Бере активну участь у виставках Будинку мистецтв: «Різдвяна казка», «Мистецькі атрибути Великодніх свят», «Народне мистецтво козацького краю» та масових заходах: фестиваль- ярмарок «Петриківський дивоцвіт» та арт-фестиваль «Мистецький квартал». Роботи Людмили Корж з 2013 року виставляються на виставці «Кращий твір року» Національної спілки майстрів народного мистецтва України.







   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте