Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 23 апреля 2024
13:10

ДЖАЗ Імпровізація Вадима Неселовського

Посмотреть афишу: ДЖАЗ Імпровізація Вадима Неселовського Джаз

Музика СВОБОДИ – МУЗИКА вільних людей!

  • Вадим НЕСЕЛОВСЬКИЙ – композитор, соло на роялі (Україна – Німеччина -США)
  • Лаура Марті - вокал
  • Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» Львівської обласної філармонії
  • Наталя ПОНОМАРЧУК – диригент (Україна)

Вадим Неселовський - «Шопен за джазовим роялем»; «..неймовірно оригінальний і чудовий композитор, дивовижний та унікальний імпровізатор» (Г. Бертон, багаторазовий володар премії «Греммі») «Більш, ніж просто сильний піаніст – це композитор, що по-новому поєднує свободу з формою» (портал «All About Jazz») «Його дотик, як легке перо» (видання «New York Times») «Вадим – найбільш багатообіцяючий серед молодих імпровізаторів» (видання «Washington Post») У концерті Неселовського можна почути найрізноманітніші віяння у музиці – від фрі-джазу до класики, кожний знайде щось своє. Джаз від Вадима Неселовського – це джаз найвищої проби.

Вадим Неселовський народився і виріс в Одесі, де ще юнаком став наймолодшим студентом Одеської консерваторії. В 17 років емігрував з родиною до Німеччини, де продовжив навчання в Німеччині і закінчив Єсенську консерваторію. Вадим доволі швидко і яскраво заявив про себе на європейській джазовій сцені. Згодом продовжив музичну освіту у відомому Коледжі музики Берклі (Каліфорнія, США). Талант Вадима настільки вразив віце-президента коледжу, видатного вібрафоніста Гері Бертона, що той запросив молодого музиканта в свій ансамбль «Generations», назвавши його «справжнім генієм».

Лаура Марті - українська джазова співачка, композитор, автор текстів, педагог. Виконавиця, яка спілкується з публікою через музику на шести різних мовах: українською, російською, англійською, португальською, вірменською, французькою. Учасниця численних джазових фестивалів, таких як: Alfa Jazz Fest, Jazz-Bez (Польща-Україна), Za-Jazz Fest, Jazz Koktebel, Art-Jazz Cooperation, Che-Jazz Open, Mek Azg, Mek Mshakujt (Вірменія) і багатьох інших. Співпрацює, виступає і записує альбоми з європейськими та американськими джазовими музикантами.

З вірменським проектом «Laura & Kristina Marti» випущено два авторських альбоми «Krunk» та «Chanapar». Були записані альбоми «Лемківська Сюїта» та міжнародного проекту Hans Peter Salentin / Laura & Kristina Marti (Germany- Ukraine), готуються до випуску. З піаністкою Наталією Лебедєвою підготувала та записала програму на основі музики Ф.Шопена. Також планується запис проекту Лаури Марті «Shine» з Jazz in Kiev Band, який вперше був презентований на Equi Jazz Fest у 2016 році перед виступом тріо Чіка Коріа (Авішай Коен, Маркус Гілмор).

Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» (International Symphony Orchestra) - це яскрава палітра емоцій і гармонії, втілених в музиці, якими музиканти оркестру охоче діляться зі своїми слухачами. Не закохатись в оркестр неможливо, про це свідчать і слова Вадима Неселовського: «Я просто закоханий в цей оркестр! Після 8-денної роботи з ними їхати було сумно, немов від чогось рідного. Це група прекрасних музикантів, в яких – і це найголовніше – горить вогонь в очах». За словами Народного артиста України, головного диригента Національного одеського філармонійного оркестру Хобарта Ерла, «це завжди музична радість співпрацювати з оркестром, який розуміє тебе з півслова. Я завжди згадую наші спільні концерти як яскраві приклади завзятого пошуку кольору та деталей, фразування та нюансів».

Справжнім «Золотим фондом» оркестру є співпраця з всесвітньо відомими музикантами та диригентами, серед яких: Франсуа Лельо, Ліза Батіашвілі, Вольфганг Емануель Шмідт, Олександр Земцов, Дірк Броссе, Сергій Накаряков, Отто Заутер, Ілля Груберт, Алан Берн, Валерій Соколов та багато інших. Оркестр «INSO-Львів» є володарем нагород і відзнак: Radio Swiss Classic «Love»; «Золотий диск» «Franz Xaver Mozart Klavierkonzerte»; Radio Swiss Classic «Schumann / Beethoven Klavierkonzerte». В 2014 році оркестр організував та провів всеукраїнську культурну акцію «Спільне Повітря», яка об’єднала сім найбільших оркестрів України, що одночасно виконали «Оду до радості» Людвіга Ван Бетховена в аеропортах Києва, Одеси, Донецька, Харкова, Дніпропетровська та Львова, продемонструвавши тим самим єдність країни. В березні 2015 року оркестр «INSO-Львів» виступив організатором масштабної культурної події «БАХ Маратон у Львові. Ready. Steady BACH!», встановивши рекорд України в номінації «Масові заходи» за найтриваліше живе виконання музики Й.С. Баха в Україні. В 2017 році оркестр запрошений для участі в 24 Міжнародному конкурсі ім. Йоганнеса Брамса в м. Пьорчах (Австрія). Художній керівник оркестру - народний артист України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, академік Академії мистецтв України, професор, кандидат мистецтвознавства, Герой України – Мирослав СКОРИК. З 2008 року Головою Правління оркестру та ідейний натхненник багатьох проектів і програм - Іоланта Пришляк.

Наталія Пономарчук - входить до числа найбільш затребуваних оркестрових диригентів в Україні. З 2003 року вона є художнім керівником та головним диригентом Дніпропетровського академічного симфонічного оркестру. Наталія Пономарчук також виступала в якості диригента на Міжнародних фестивалях, що проходять в Україні, зокрема, таких як «Київ М’юзік Фест», Київські літні музичні вечори, «Музика молодості», «Контрасти», тощо. Євген Станкович, один з найвидатніших сучасних українських композиторів, написав про неї: «незважаючи на доволі молодий вік вона вже досягла рівня першокласного світового оркестрового диригента». Високі професійні якості та широкий репертуар принесли Наталії Пономарчук звання Заслуженого артиста України (2001). Вона є лауреатом Національного конкурсу диригентів ім. С. Турчака (м. Київ, 1998).

В якості гостьового диригента в рамках гастрольних турне Європою Наталія Пономарчук виступала в таких концертних залах, як Театро Реал, Аудіторіо Насіональ, Театро Зорзуела (Мадрид, Іспанія), Палац Музики Каталонії (Барселона, Іспанія), Театро Колонь (Корунья, Іспанія), Палац Мистецтв Королеви Софії (Валенсія, Іспанія), Конференц Центр та Концерт-хол (Більбао, Іспанія), Курсаал (Сан-Себастьян, Іспанія), Аудіторіо де Галіція (Сантьяго, Іспанія), Театро Монументаль (Лісабон, Португалія), Каса да Мусіка (Порто, Португалія), Сала Верді Консерваторіо (Мілан, Італія), Конгрес-хол (Варшава, Польща), Мегарон (Греція), Симфонічний оркестр Тіранського радіо (Албанія).

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40
www.dnepr-philharmonic.com
https://dnepropetrovsk.karabas.com


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте