Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 25 апреля 2024
23:00

Космічні пригоди Крупіка та Мупіка

Посмотреть афишу: Космічні пригоди Крупіка та Мупіка Детский праздник

• Ігрова програма з 17.30 до 18.00 + мобільний планетарій
• Тривалість вистави 1 год
• Фотографування після спектаклю + планетарій
• Подарунки всім від партнера і спонсора «Ігроленд»

Пізнавальне, захоплююче по сюжету, насичене світлотехнічними ефектами, інтерактивне дійство, з'єднує в собі пластику, танець і прекрасну гру акторів. З перших хвилин подорожі по планетам Сонячної системи, дія захопить всю увагу глядачів, який втратить зв'язок між реальністю і ілюзією.

Сам спектакль, крім захоплюючого сюжету, побудований на світловому шоу, з великою кількістю спецефектів (лазера, неон, ультрафіолет), дизайнерськими реквізитом і костюмами. Під час вистави персонажі проводять інтерактивні ігри з залом. Крім того, подорожуючи по планетах Сонячної системи діти і батьки отримують інформацію про кожній планеті що на 100% відповідає дійсності і підходить під шкільну програму.

А для легкості сприйняття вся інформація в шоу подається в ігровому, гумористичному стилі, візуально доповнена великим екраном у вигляді ілюмінатора. Все це залишить незабутні враження як у дітей так і у дорослих. Подарунки всім від партнера і спонсора «Ігроленд» Наш партнер і спонсор СРК «Ігроленд» надає для наших глядачів:
• Приєднання «Бонус 30» до квитків на виставу   (+30 грн. На розваги за поповнення від 30 грн.)
• Вручення всім глядачам в день заходу купона, який дає право скористатися Безкоштовним тарифом «Лабіринт - Безлімітний»
• Вистава для всієї родини. На відміну від класичних дитячих вистав і уявлень ми пішли іншим шляхом: використовуючи нові комп'ютерні технології, сучасний підхід в декорації, а так само в візуальної подачі інформації про космос для дітей.

Вистава починається за 30 хвилин до спектаклю. У фойє встановлюються космічні 3D фото зони, мобільний планетарій і проводиться анімаційна ігрова програма. Діти і дорослі можуть сфотографуватися на тлі Місяця, в скафандрі, з інопланетянином, різними фантастичними космічними персонажами. Після вистави всі фото зони і планетарій продовжують працювати, а так же глядач може сфотографуватися з усіма персонажами вистави.



Марина  (19.05.17 16:11): Добрый день! подскажите, до какого возраста детям можно без билета (без предоставления места) ? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте