Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
10:40

Курси підвищення кваліфікації за напрямом Енергетичний менеджмент/аудит

Курси підвищення кваліфікації за напрямом Енергетичний менеджмент/аудит

Запрошуємо фахівців підприємств із базовою профільною вищою інженерною освітою пройти курси підвищення кваліфікації за напрямом «Енергетичний менеджмент/аудит» з отриманням практичного досвіду та документу державного зразку (ліцензія АЕ № 636828 від 19.06.2015 р. видана Міністерством освіти і науки України НМетАУ).

Відповідно вимогам законопроектів «Про енергетичну ефективність будівель (Директива 2010/31/ЄС), «Про енергоефективність» (Директива 2012/27/ЄС) найближчим часом буде визначений механізм професійної атестації осіб, які надаватимуть сервіси/виконуватимуть роботи у сфері забезпечення енергетичної ефективності об`єктів.

Враховуючи регіональну промислову спеціалізацію, Дніпропетровська торгово-промислова палата разом із Національною металургійною академією України у співробітництві з Держенергоефективністю та МОН України погодили можливості посилення та забезпечення базових програм навчання та перепідготовки кадрів за напрямами енергоаудит, енергоменеджмент саме в Дніпрі, що дозволить підприємствам економити час та ресурси.

Наразі є можливість залучити до навчального процесу кращих викладачів профільних дисциплін Академії та досвідчених енергоаудиторів-членів Комітету провайдерів зелених послуг при Дніпропетровській ТПП  з використанням комплекту сучасного обладнання для проведення енергетичного обстеження будівель, промислових та інфраструктурних об`єктів, наданого GIZ (Урядом Німеччини) у розпорядження ТПП.

Така модель навчання дуже схожа на німецьку систему дуальної професійної освіти (курси теорії та практичне навчання під наглядом ментора на підприємстві), що впродовж багатьох років підтверджує свою ефективність та сприяє економічному розвитку Німеччини.

Орієнтовний графік навчання першої групи енергоаудиторів:

29 травня – 2 червня 2017р. - з 9:00 до 18:00 теоретична частина, заняття в аудиторії;

до 6 червня 2017р. – самостійна робота;

7 - 8 червня 2017р. – робота з обладнанням та на виробничих об`єктах з досвідченим енергоаудитором-ментором;

9 червня – підсумковий семінар, тестування. 

Вартість навчання на курсах для одного слухача складає 3600 грн. (в т. ч. ПДВ 20%).

Реєстрація за  посиланням: https://goo.gl/2ISqqk.

Програма навчання доступна за посиланням: https://goo.gl/1pnJJP

Презентація Владислава Семігіна - головного спеціаліста Відділу енергетичного аудиту, сертифікації та енергоменеджменту Управління енергетичного менеджменту та стандартизації Департаменту технічного регулювання енергоефективності Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України: https://goo.gl/p0ezH5

Довідки та консультації за тел. Центру ресурсоефективності та екології УЗЕЗ Дніпропетровської торгово-промислової палати: (056) 374-94-28, (13), (12), e-mail: greenchamber@dcci.org.ua, Сергій Кучерявенко, Володимир Нічушкін.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте