Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
10:30

Більше, ніж життя

Більше, ніж життя

Документальный фильм

21 червня 2017 року до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні у Будинку мистецтв відбудеться захід, де відвідувачі переглянуть документальний фільм «Більше, ніж життя» із колекції Міжнародного фестивалю екранних мистецтв «Дніпро-cinema».
Цей фільм створений Полтавським осередком Національної спілки кінематографістів України: режисер Наталія Іванченко, оператор Дмитро Старіков. На VI Міжнародному телефорумі фільм відзначено престижною нагородою ЮНЕСКО – медаллю Фелліні. Основою створення фільму є реальна історія про врятування українськими матерями грузинського льотчика, збитого фашистами над полтавськими степами під час другої світової війни. Ця подія відбулася в жовтні 1941 року в небі над селом Михайлівка Перша. Лікували та переховували від фашистів пораненого льотчика дві українські родини. Після звільнення села льотчик Захар Хіталішвілі знову воював проти фашистської навали. Через 25 років після війни він уже будучи Героєм Радянського Союзу знайшов село свого другого народження. До кінця свого життя шанував своїх українських матерів-рятувальниць. А через деякий час в Україну приїхав син героя, щоб вклонитися полю, що зараз зветься Захаровим, та українським родинам, які врятували його батька.

Цей захід є частиною проекту Будинку мистецтв «Мости дружби: Україна-Грузія».

Початок заходу о 14.00. Запрошуємо до Будинку мистецтв всіх бажаючих.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте