Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
06:16

Брати Капранови

Посмотреть афишу: Брати Капранови Фольклор

Оновлену музичну програму «Любіть українок» відомі українські письменники, видавці, музиканти Брати Капранови представлять у пабі "Підпілля Махно" (вул. Магдебурзького права, 4а).

Брати Капранови пояснюють, чому присвятили концерт саме українській жінці: «Зараз жінкам нелегко – може, навіть важче, ніж чоловікам. Бо на їхні плечі, окрім звичайних турбот, впала велетенська робота з допомоги українському війську, а крім того найскладніше – чекати та молитися за своїх бійців. Але кожна жінка все одно прагне душевного тепла та ніжності. І сподіваємося, отримає дещицю цього відчуття на нашому концерті».

Декілька фактів про концерт:

«Любіть українок» - це вірш Братів Капранових, присвячений Володимиру Сосюрі, котрий закликав любити Україну, та шкільній програмі з української літератури. Він став справжнім інтернет-хітом. Однойменну назву має музична програма, присвячена українським жінкам.

«Любіть українок» – практична порада від Капранових, адже «для того, щоб по-справжньому полюбити нашу державу, треба почати з кохання до українок, адже вони того варті!»

Музичний проект Братів – це потужна лірична нота і вишукана сучасна музика, сплетення репу із джазом, виконане на кобзі та піаніці, основане на міцному національному фундаменті, що робить продукт унікальним для українського ринку. Брати Капранови називають свою музику кобза-репом, і у такому стилі роблять рок, джаз, біт, боса-нову, реґґі, блюз, народні пісні. Виконують пісні на слова Олександра Ірванця, Сергія Татчина, Марії Бурмаки, Тараса Шевченка, переспівують Kozak System, OT VINTA і навіть AC/DC.

Довідка:

Брати Капранови – автори таких бестселерів, як «Мальована історія Незалежності України», «Щоденник моєї секретарки», «Веселих свят!», «Забудь-річка», «Кобзар 2000». Організатори низки провокативних (премія «Золотий намордник» – для іноземних посольств та «Золотий нашийник» – для вітчизняних державних установ; акція «Україна – зона культурного лиха»), неординарних (конкурс двійників Тараса Шевченка, Ніч Еротичної Поезії) та важливих заходів із промоції української книжки (книжкові виставки у Києві, Літературна Країна Мрій, письменницький автопробіг на День книжки, десант письменників у ВНЗ) тощо.

https://vk.com/event142541019


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте