Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
01:17

Концерт симфонічного оркестру «THEFESTIVAL»

Посмотреть афишу: Концерт симфонічного оркестру «THEFESTIVAL» Классическая музыка

2, 3 та 4 квітня у Концерт –холі Дніпропетровської академії музики ім.М.Глінки відбудеться премʼєра проекту «Шедеври німецької класичної музики» у рамках міжнародного фестивалю музичного мистецтва «Музика без меж», який наразі здійснюється за підтримки посольства Швейцарії в Україні.

Під час концертів проекту слухачі матимуть змогу насолодитися творами відомих композиторів, серед яких- Й.Брамс, Р.Шуман, М.Брух та В.Моцарт, у виконанні всесвітньовідомих видатних музикантів – Гарі Хоффмана, Дениса Северіна, Тетяни Корсунської, Юрія Новікова, Василя Навротського.

3 квітня о 19:00 у Концерт–холі відбудеться концерт симфонічного оркестру «THEFESTIVAL» Дніпропетровської академії музики ім.М.Глінки під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України, художнього керівника міжнародного фестивалю музичного мистецтва «Музика без меж», диригента - Дмитра Логвина.

Солісти:

  • Тетяна Корсунська (фортепіано),
  • Денис Северін (віолончель),
  • Гарі Хоффман (віолончель).
  • Концерт зворушить слухачів своєю різноманітною музичною програмою, в якій лунатимуть твори австрійського віртуоза - В.Моцарта, німецьких композиторів -М. Бруха та Р.Шумана.


    Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Примітка:
    У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
    Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
    Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

    Експорт афіші

    copyright © gorod.dp.ua
    Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

    О проекте :: Реклама на сайте