Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
20:19

Концерт камерної музики

Посмотреть афишу: Концерт камерної музики Классическая музыка

2, 3 та 4 квітня у Концерт–холі Дніпропетровської академії музики ім.М.Глінки відбудеться премʼєра проекту «Шедеври німецької класичної музики» у рамках міжнародного фестивалю музичного мистецтва «Музика без меж», який наразі здійснюється за підтримки посольства Швейцарії в Україні.

Під час концертів проекту слухачі матимуть змогу насолодитися творами відомих композиторів, серед яких - Й.Брамс, Р.Шуман, М.Брух та В.Моцарт, у виконанні всесвітньовідомих видатних музикантів – Гарі Хоффмана, Дениса Северіна, Тетяни Корсунської, Юрія Новікова, Василя Навротського.

2 квітня о 18:00 відбудеться Концерт камерної музики.

Солісти:


  • Денис Северін (віолончель) - професор Вищої Школи Музики в Женеві і Вищої Школи Мистецтв в Берні (Швейцарія), де він викладає віолончель, а також камерну і старовинну музику, викладач літніх майстер-курсів в Німеччині, Франції, Польщі, Росії, Бразилії.

  • Тетяна Корсунська (фортепіано) - викладач Вищої Школи Мистецтв у Берні та Вищої Школи Музики в Люцерні (Швейцарія), постійна учасниця фестивалів у Німеччині, Австрії, Швейцарії, Франції, Нідерландах, Іспанії.

  • Гарі Хоффман (віолончель) - соліст відомих оркестрів Чикаго, Лондона, Монреаля, Торонто, Сан - Франциско, Балтімору та національних симфонічних оркестрів, серед яких – Національний оркестр Англії, Москви і камерний оркестр Лос-Анджелеса, Національний оркестр Франції та Нідерландів.

    В програмі пролунають відомі сонати для віолончелі та фортепіано видатного німецького композитора та піаніста - Й.Брамса.


  • Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Примітка:
    У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
    Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
    Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

    Експорт афіші

    copyright © gorod.dp.ua
    Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

    О проекте :: Реклама на сайте