Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
15:49

Ювілейний вечір Юрія Єршова

Посмотреть афишу: Ювілейний вечір Юрія Єршова Спорт

24 березня о 16.00 у приміщенні Будинку мистецтв відбудеться ювілейний вечір нашого земляка Юрія Єршова – унікальної людини, що оволоділа більш ніж 50 видами спорту, спортсмена-екстримала, п’ятикратного чемпіона України з альпінізму, першого дельтапланериста України, винахідника водно-лижної каруселі та реверсійної канатної дороги, фото- і кінолюбителя. Юрію Єршову – 85!

З ініціативи ювіляра, при його безпосередній участі у Дніпрі створені федерації воднолижного, гірськолижного, дельтапланерного спорту, збудовані воднолижний стадіон, гірськолижні траси, канатні дороги для відбуксування воднолижників. Юрій Артемійович – автор і співавтор винаходів більш ніж 300 статей різноманітної направленості. Гості вечора зможуть побачити численні фото, зроблені ювіляром у різні роки, уривки з кінофільмів, відзнятих восьмиміліметровою кінокамерою, яка завжди супроводжувала його при підкоренні численних гірських вершин, серед яких найвищі семитисячні гірські вершини в різних країнах світу. Крім того, будуть представлені проекти Ю.А.Єршова, який мріє про впровадження у нашому рідному місті мережі транспортних канатних доріг як транспорту нашого майбутнього. Ювіляр надихає, дивує і радує всіх, хто потрапляє у коло його друзів та співбесідників.

На вечір запрошуються небайдужі до спорту, до гір, до здорового способу життя.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте