Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
02:41

Портрет сучасника

Посмотреть афишу: Портрет сучасника Фото

21 березня у Новій бібліотеці Дніпра (вул. Шнеєрсона 5 в) відбулось відкриття фотовиставки «Портрет сучасника». На експозиції представлені роботи студентів третього курсу спеціальності дизайн Дніпропетровського театрально-художнього коледжу.

  • Ця виставка – лише перші кроки наших студентів у роботі з фотографією. Портрет – не простий вид мистецтва. Підкреслити нюанси характеру людини у портреті не так легко, як декому здається. Наші юні майстри, ще шукають себе у царині фотомистецтва, у їх фотороботах якнайкраще можна побачити ці пошуки. Усі вони молоді і активні, не бояться експериментувати з фотографією. Дуже приємно, що ми почали співпрацю з Новою бібліотекою. Це наш перший великий спільний проект. У майбутньому сподіваємось на плідну взаємодію, – розповідає викладач театрально-художнього коледжу Діана Самарська.
Експозиція налічує 32 роботи в стилі чорно-білої фотографії. Виставка відкрилася у міні-галереї бібліотеки.

  • Ми завжди раді співпраці з творчими молодими людьми. Для нашої міні-галереї це перша експозиція фотографій. До цього тут проходили лише виставки картин. Щодня нашу бібліотеку відвідує багато читачів. Тут проходять різноманітні заходи, курси, лекторії, екскурсії для навчальних заходів, тож експозиція буде у центрі уваги мешканців нашого міста, - говорить провідний бібліотекар Ніна Дягілєва.

Познайомитись з виставкою прийшли друзі майбутніх художників та дизайнерів, а також юні відвідувачі бібліотеки, вихованці школи № 13.

  • Мені подобаються світлини тим, що вони чорно-білі. Завдяки цьому можна краще побачити риси характеру людей на фотографіях, - ділиться враженнями відвідувач, учень 8-го класу Сенженко Максим.

Поспішайте і ви познайомитись з виставкою фотографій «Портрет сучасника». Експозиція буде діяти до кінця квітня у міні-галереї Нової бібліотеки.

Тимофій федорець





 

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте