Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
08:45

Авторський вечір Любка Дереша

Посмотреть афишу: Авторський вечір Любка Дереша Творческий вечер

Авторський вечір Любка Дереша -Точка неповернення.

ЛюбкоДереш приїздить до Дніпра! Відомий український письменник збирає всіх колег та друзів на презентацію чорновика нового роману — Біжи й кричи!

-Це історія про наш час, — каже письменник. — Про світ, про новини, про стосунки. Якщо спробувати його вмістити в своєму серці, залишається тільки бігти й кричати! Письменник працював над книгою останні кілька років і збирається поділитися найсоковитішими шматками тексту, котрі ще не були озвучені на публіку. На додаток до уривків роману, Дереш обіцяє занурити слухачів у півторагодинний транс за допомогою душероздираючого слайд-шоу та популярних треків дев’яностих. Політично заанґажованих та ідеологічно закріпачених просимо не турбувати. Для всіх інших пропонуємо пройти власну точку неповернення у рефлексіях над словами, емоціями та стрічками новин, що формують нашу матрицю.

Любко Дереш — український літератор, автор лонґселлерів Культ, Поклоніння ящірки, Намір!, Трохи пітьми, Миротворець та інших. Його книги перекладені на німецьку, французьку, польську російську, італійську, вірменську. Впродовж останніх сімнадцяти років Дереш активно подорожує, вивчає йогу і метафізику, досліджує себе за допомогою технік розширення свідомості. Паралельно з цим — організовує культурні проекти і проводить майстер-класи з літературного ремесла, займається надповільними формами журналістики і проповідує вегетаріанство та здоровий спосіб життя. У 2011-му розчарувався в Україні і прожив майже рік у бедуїнському селищі на Синаї в Єгипті і щось для себе зрозумів, після чого повернувся назад і тепер запевняє, що в майбутньому бачить себе тільки на Батьківщині.

Продажа билетов онлайн - Купить on-line


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте