Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
23:11

Репутація організації - шлях до успіху

Посмотреть афишу: Репутація організації - шлях до успіху Лекция

Дніпровська Центральна міська бібліотека та громадська організація “Відкрите знання” запрошують всіх бажаючих на перше в новому сезоні засідання Публічного Відкритого HUB “Світ науки”, де ми продовжуємо знайомити молодь та фахівців з авторськими розробками вчених нашого міста.

На цій зустрічі кандидат економічних наук, викладач економічного факультету Дніпровського національного університету ім. О. Гончара пані Карина Тростянська в рамках лекції «Репутація організації - шлях до успіху» познайомить нас зі своєю розробкою «Модель оцінювання репутаційного ризику підприємства» (авторське свідоцтво №74465 від 30.10.2017 р.).

Але спочатку ми розберемося:
- Що таке репутація?
- Які внутрішні та зовнішні чинники середовища на неї впливають?
- Що породжує репутаційний ризик підприємств та організацій?
- Чи можна вимірювати репутаційний ризик комплексно та об’єктивно?
- Як можна управляти репутаційним ризиком для покращення позицій на ринку (бізнес- організації) або у громадської думки (для НГО та політичних організацій) та попереджувати репутаційні втрати?

Чекаємо студентів, бізнесменів, керівників соціальних установ та громадських організацій, фахівців з комунікацій з громадою, проектних менеджерів та всіх, кому ця тема цікава та може бути корисною для застосування на практиці.

Організатор: ГО «Освітній центр «Відкрите Знання».

Наші партнери: Центральна міська бібліотека для дорослих, м. Дніпро; Рада молодих вчених Придніпровської державної академії будівництва та архітектури.

Управління репутаційним ризиком підприємств
Авторська розробка стосується можливості комплексного та об’єктивного вимірювання й опису середовища, що породжує ризики репутації підприємства. Методика дає можливість вимірювати рівень репутаційного ризику підприємства з урахуванням основних якісних та кількісних характеристик його діяльності. Таке управління призначене для організації ефективного позиціонування підприємства на ринку. Результат  дає можливість менеджменту підприємства шляхом визначення та впливу на найбільш слабкі фактори репутації попереджувати високий рівень репутаційного ризику в майбутньому.

Лекційний зал, 3 поверх


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте