Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 19 марта 2024
07:48

Вар'яти-шоу

Посмотреть афишу: Вар'яти-шоу Юмор

“Вар’яти-шоу” знову смішитимуть мешканців Дніпра

“Вар’яти” вже півроку не виступали в Дніпрі, скучили за глядачами, тому із задоволенням знову їдуть з концертом. Нові персонажі та ролі, характери й епізоди і, звичайно, незмінно іскрометні історії від Сергія Притули.

У вересні хлопці розпочинають тур осінь-зима 2018.

“Готуємось до чергового туру довжиною у 3 місяці. Розпочнемо з маленьких міст на Західній, потім трошки викатаємо у Європу, добряче по США і далі прокотимося по Півдню, Центру і Сходу”, – говорить про гастролі Сергій Притула.
На глядачів чекає нова 2-годинна програма від “Вар’ятів”. Як завжди, багато жартів про відносини в сім’ї та на роботі, про тих, кого обожнюємо і трошки ненавидимо, про коханих дружин та всезнаючих тещ, про дітей та батьків – словом, про все, чим вирує життя навколо. І, головне, без політики.
“Люди в цій країні вже достатньо притомились від політичного гумору, який лізе зі всіх можливих медіаресурсів: радіо, ТБ, інтернет, друковані видання. Доходить до абсурду, коли політичний гумор починає проникати в сценарії святкових ранків по школах чи дитсадках, – зізнається Сергій Притула. – Ми працюємо на ниві побутового гумору, який і «світліший», і довговічніший”.
Незабаром вийде 3 сезон “Вар’яти-шоу” на Новому каналі – на глядачів чекають 9 нових випусків із, як завжди, смішними номерами від Володимира Жогла, Вальона Сергійчука, Владзя, Віталіка Тильного, Сергія Полупана та незмінного ведучого та очільника шоу Сергія Притули.

Разом з глядачами “Вар’яти” створюють нову історію україномовного гумору. І трапляється, що саме на концертах, завдяки глядачам, народжуються нові жарти. Найвище визнання роботи артиста – повні зали. А повні зали – це вже наша добра традиція. Чекаємо на зустріч, з нас – жарти, з вас – оплески.

Квитки: http://bit.ly/2BrhnpF  







   


Алла  (19.11.18 14:17): Есть два билета на "Вар’яти-шоу" 7.12.2018 по 450 грн, покупала себе, но изменились обстоятельства. тел. 067-764-08-70 Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте