Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 24 апреля 2024
04:26

Сімейна міфологія

Посмотреть афишу: Сімейна міфологія Живопись

В сім’ї Шевцових малюють всі в своєму індивідуальному стилі з своїм баченням та відчуттям. Прадід був іконописцем. Здатність до творчості всі вважали за невід’ємну частину життя, це відчуття світу.
Сестри малюють з дитинства, мають освіту архітекторів, працювали, щє в часи студентства - викладачами основ дизайну.
15 років тому Галина Шевцова заснувала у Дніпрі приватну художню школу, Галина працювала архітектором-містобудівником, займається організацією виставок і пленерів, об’єднуючи митців України. Являється членом жюрі “Премії Артіс” у Дніпрі. Приймає участь у виставках Союзу художників. Олександра (Шевцова) Малишко приймала участь у групових міських та Всеукраїнських виставках з 2009 року. Олександра викладає дизайн, живопис, каліграфію та історію мистецтв. Приймала участь у номінації “Художник 2017 року у м. Дніпро”.
Роботи художниць поповнюють приватні колекції Європи та Америки. Родина Шевцових являється арт-меценатом, проводить благодійні художні заходи, пленери за кордоном, живописні та декоративно-ужиткові майстер-класи. Родина передає картини у дар бюджетним установам міста та на благодійний аукціон для створення скульптури сучасної людини у Київі на ВДНХ.
Художниці вважають важливим виділяти час для естетичного та творчого розвитку дітей, зацікавлених в навчанні малюванню. В кожній дитині є талант, “особиста перлина”. І звісно, запрошують всіх бажаючих на навчання в Художню школу Галини Шевцової в самому центрі м. Дніпро.

Всіх шанувальників мистецтва з нетерпінням чекаємо на відкритті!

Виставка відкрита з 10 лютого по 7 березня.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте