Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 16 апреля 2024
21:57

Прем`єра фільму "Піски. Лицарі неба у Дніпрі"

Посмотреть афишу: Прем`єра фільму

9 грудня о 18:00 в Дніпровському Національному центрі аерокосмічної освіти (пр.Гагаріна, 26) відбудеться прем`єра документального фільму ПІСКИ. ЛИЦАРІ НЕБА (реж. Катерина Стрельченко, студія "12-й кадр"). Фільм став логічним та красномовним продовженням попередника, фільму-реквієму "Іловайськ.Лицарі неба" у 2015 році та презентовано в Україні та Європі. 

Обидва фільми - про нелегкі долі українських бійців-добровольців, які пішли воювати за Україну першими, покинувши все - сім`ї, бізнес, навчання, мирне життя. Єдина різниця в тому, що події Іловайську стали злою несподіванкою, яка знищила в своєму котлі майже за один день сотні життів і зруйнувала тисячі доль та надій на майбутнє. А Піски - це найгарячіша точка фронту, де обстрілювали українські сили з 2014 року, і де обстріли можуть тривати прямо зараз, забираючи чиєсь життя… 
Саме тут, в селищі Піски, з липня 2014 до серпня 2015 героїчно обороняли підступи до Донецька бійці першого добровольчого підрозділу, колишнього батальйону , а нині полку "Дніпро-1". 

Ви побачите не просто інтерв`ю з рідними, що сумують за батьками та коханими, але почуєте сповіді побратимів. Саме у Пісках вони пліч-о-пліч воювали та несли службу на легендарному блок-пості "Республіка Міст", де залишили на стінах свої наскельні знаки, символи та позивні... Саме у Пісках війна показала їм свою найтемнішу сторону – втрата друга по крові, який ще вчора посміхався, пив каву, вчив новому або просто мріяв вистояти до кінця, до перемоги, щоб почати будувати нову країну. Всього ви побачите 13 історій про Героїв с.Піски, а також дві історії про бійців, які загинули під час наступу російської армії на Новоазовськ, біля Маріуполя, у серпні 2014 року. 

Фільм стає своєрідною порадою глядачеві, якому болить душа від усвідомлення безкінечної війни на Сході, про те, що варто продовжувати свій шлях та згадувати Лицарів, які пішли на небо і під уважним поглядом яких хочеться ставати кращими. Насправді, фільм "Піски.Лицарі неба" – присвята всім українським бійцям, які героїчно визволяли та захищали Піски, ДАП, Дебальцево, і які назавжди залишаться героями історії визвольної боротьби нашої країни за волю від внутрішнього та зовнішнього ворога.

Зустріч: https://www.facebook.com/events/301402220253737/

Запрошуємо до перегляду! 


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте