Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
21:02

ПЕРШИЙ ЮВІЛЕЙ «ПУШНІВЦІВ»

Посмотреть афишу: ПЕРШИЙ ЮВІЛЕЙ «ПУШНІВЦІВ» Графика, Живопись

Виставки пам’яті керівника Народної студії образотворчого мистецтва Палацу студентів ДНУ Михайла Федоровича Пушного в залах музею «Літературне Придніпров’я» вже стали традиційними. Ця виставка ювілейна – п’ята. За традицією вона представляє живопис, графіку та декоративне мистецтво – сучасний ужинок творчості колишніх студійців.

Студією Михайло Федорович Пушний керував кілька десятиліть, починаючи з 1964 року, і суттєво вплинув на творче та професійне зростання цілої плеяди дніпровських митців, серед яких Народний художник України, лауреат Шевченківської премії, професор Національної академії мистецтв Феодосій Гуменюк, Заслужений художник України Станіслав Фомінок, Заслужений художник Російської федерації Анатолій Сергієнко, члени Національної спілки художників України Анатолій Мальцев, Олександр Квітка, Анатолій Дерев’янко, Володимир Городисський, Сергій Боровський, Ірина Копач, Володимир Корнєв, Валерій Сосна, Віталій Старченко, Віктор Радіонов, талановиті художники Віктор Сошенко, Тетяна Савченко, Анатолій Супрун, Віктор Купрій, Ігор Деркачов, Олександр Самійленко, Людмила Саннікова, Олександр Павловець, Олександр Фатеєв та інші.

Учні Михайла Федоровича з поваги до Вчителя позиціонують себе як «пушнівці» і фактично об’єдналися у мистецьку групу, яка має намір продовжувати демократичні творчі традиції студії Михайла Пушного у нових історичних умовах. У виставках може взяти участь кожен із колишніх студійців, якщо в ньому збереглася любов до творчості і пам’ять про Вчителя. Незалежно від того, які образотворчі напрямки чи стилі ви сповідуєте нині, приєднуйтесь до нас!

Вітаємо всіх учасників та відвідувачів виставки з першим п’ятиріччям шляхетної традиції і дякуємо за підтримку з боку співробітників музею «Літературне Придніпров’я» !

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте