Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
08:52

Шведсько-українська фотовиставка «РівноДоступність. Жити гідно всупереч долі»

Посмотреть афишу: Шведсько-українська фотовиставка  «РівноДоступність. Жити гідно всупереч долі» Фото

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує всіх бажаючих завітати на фотовиставку та відвідати майстер-клас з української жестової мови.

Фотовиставка розповідає історії чоловіків, жінок, дітей з Швеції та України, які, спираючись на право жити гідно, знайшли свій шлях у житті.

Фотовиставка вже побувала в 15 країнах світу. В Україні виставка була доповнена українськими історіями людей з інвалідністю. Учасники фотовиставки – політичний діяч Валерій Сушкевич, юна піаністка із синдромом Дауна Ліза Халявченко, спортсмен з пауерліфтингу Артем Гудзенко, громадський діяч Сергій Кіт – знають, як долати бар’єри. Як розповідає Артем Гудзенко, його участь у фотовиставці для того, щоб довести, що ти людина і ти чогось вартий.

Протягом місяця починаючи з 11 листопада  кожний бажаючий безкоштовно зможе оглянути експозицію виставки в приміщенні Дніпровської Центральної міської бібліотеки за адресою: м. Дніпро, вул. Воскресенська, 23, лекційний зал, 3 поверх.

11 листопада о 15:00 в приміщенні Дніпровської Центральної міської бібліотеки пройде майстер-клас з жестової мови.

Майстер-клас проведе Ігор Бондаренко – голова Ради перекладачів жестової мови України, офіційний представник Всесвітньої асоціації перекладачів жестової мови (WASLI) в країнах Східної Європи та Середньої Азії. Протягом двогодинного заняття учасники дізнаються про ази вивчення жестової мови, етичні моменти спілкування з глухими людьми, переглянуть мотиваційні відеоролики та тематичну презентацію.

Реєстрація учасників за тел. за тел. +38(066)292-14- 39, (044)279-61- 84 або за електронною адресою o.m.zhurbenko@gmail.com.

Організаторами заходу виступили: Посольство Швеції в Україні, Шведський Інститут, ВГО «Національна Асамблея осіб з інвалідністю України» за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Дніпровської Центральної міської бібліотеки.

Лекційний зал, 3 поверх.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте