Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
11:40

VІ етап Чемпіонату України з автомобільного кросу

VІ етап Чемпіонату України з автомобільного кросу

Спорт

22 - 23 жовтня 2016 р Дніпропетровський обласний автомобільний клуб і підрозділ Автомобільної Федерації України в Дніпропетровській області, згідно календаря Автомобільної Федерації України, затвердженим Міністерством Молоді та Спорту України проводить ІV етап Чемпіонату України з автомобільного кросу. Змагання пройде в Дніпропетровському районі Дніпропетровської області на території балки, яка відноситься до «Державного дослідного господарства «Дніпро».

Унікальна по конфігурації траса для проведення змагань з автоспорту введена в експлуатацію у тому році. Довжина траси основної доріжки 1400 метрів.

Спортсмени із Києва, Запоріжжя, Мелітополя, Харкова, Одеси, Донецька, Олександрії, Полтави, Кіровограда, Кременчука, Жовтих Вод, Старобельська, Вінниці, Чернівців і, звичайно ж, Дніпропетровська приїдуть показати свою професійну підготовку в дисципліні автокрос. Також очікуємо спортсменів з Молдови.

Чемпіонат України з кросу проводиться в п'яти класах легкових автомобілів і трьох групах спеціальних кросових болідів «баггі». Окремим заліком виступають юніори на міні «баггі»

Метою проведення змагань є пропаганда безпеки дорожнього руху, популяризація автомобільного спорту серед автолюбителів, дотримання водіями правил дорожнього руху, привернення уваги молоді до технічних видів спорту, як форми проведення дозвілля та пропаганди здорового способу життя.

Програма змагань розрахована на два дні.

Інформаційна підтримка: інформаційне агенство zabeba.li, інтерактивне Телебачення “Фрегат ТВ”, інформаційний портал Дніпропетровська dnepr.com, интернет провайдер DTS.

Додаткова інформація знаходиться на сайті Автомобільної федерації України www.fau.ua та офіційний дошці оголошень на сайті кросового комітету ФАУ www.cross.fau.ua.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте