Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
17:46

Кармен

Посмотреть афишу: Кармен Опера

Кармен - персонаж, непідвладний часу. Понад століття живе вона на драматичній, балетній, оперній сцені. Хто вона? Яка? Іспанка, циганка або образ нереальний, збірний, створений музичним генієм Бізе за мотивами новели Меріме, об'ємом трохи більше ніж півсотні сторінок. Образ, що увібрав в себе фантастичну красу та суперечливість жіночої натури.

На нашій сцені в образі пристрасної Кармен ви почуєте ІРИНУ ПЕТРОВУ.

Ірина Петрова — солістка Національної опери України (з 2011р.), лауреатка міжнародних конкурсів. Учениця легендарної оперної співачки Нонни Суржіної (народна артистка СРСР, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка). Свій творчий шлях вона розпочинала на сцені нашого театру, була солісткою опери з 2005р. по 2011р. В її репертуарі провідні партії меццо-сопрано: Поліна в опері П. Чайковського «Пікова дама», Марина Мнішек в опері М. Мусоргського «Борис Годунов», Маддалена в опері Дж. Верді «Ріголетто», Кармен в однойменній опері Ж. Бізе, Флора у «Травіаті» Дж. Верді, Чьєска в опері Дж. Пуччіні «Джанні Скіккі», Фідальма у «Таємному шлюбі» Д. Чімарози, Розина у «Севільському цирульники» Дж. Россіні. Її Кармен аплодували глядачі Голландії, Бельгії, Южної Кореї, Беларусі.



Даша  (03.03.17 15:03): Добрый день!Подскажите как заказать билеты в инете? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте