Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
02:25

Мій дивний світ

Посмотреть афишу: Мій дивний світ

Дніпровська Центральна міська бібліотека та художниця-аматорка Юлія Кириченко запрошують усіх охочих на виставку «Мій дивний світ».

"...Кириченко Юлія Олексіївна народилася 1 липня 1982 року у місті Макіївка Донецької області. Ще з дитинства мріяла навчатись у художній школі, але не мала такої можливості. Працювала на такій прозаїчній посаді, як комірник. Було майже 30 років, коли відчула нездоланне відчуття, що як не почну просто зараз малювати, то станеться щось жахливе. Тому почала займатися в художній школі м. Макіївка. 

У серпні 2014 року була вимушена покинути рідний дім, і разом зі старенькою сліпою матір'ю приїхали до міста Дніпропетровськ. Тут вже й зіграли весілля з моїм теперішнім чоловіком, бійцем добровольчого батальйону Донбас. Сталося це майже відразу, як він вийшов зі зброєю з іловайського котла... А через рік він зі своєю групою під час виконання бойового завдання підірвалися на міні... А ще через місяць я опинилася в лікарні з невиліковний діагнозом (гломерулонефрит 5 ступеню з ісходом в нефросклероз 4 ступеню). Життя підтримується за допомогою процедури гемодіалізу, що проходить три рази на тиждень по 3,5 години. Виправити ситуацію може лише трансплантація нирки. Однак оскільки в мене немає рідного донора, то потрібна трупна пересадка. В Україні майже немає шансів, так як немає чіткої процедури донорства. Вся надія на клініки за кордоном. Ми зв'язалися з клініками в Білорусі і Угорщині. Ціна питання 60 тис $ чи 55 тис ?. Сума для нашої родини непід'ємна. 

Та є й позитивні моменти в цій на перший погляд жахливій ситуації. Тепер я маю час і змогу займатися улюбленою справою - малюванням. Після виписки з лікарні це були несміливі спроби, а далі все впевненіше і завзятіше взялася я до справи!!! І ось тепер я готова морально і фізично показати те, що я роблю! Ось так, все відразу! Я хочу бачити реакцію на свої твори, навіть якщо вона не буде позитивною... 

Це велика мрія!
Якось так))) якщо будуть питання, доповнимо)))
Такі справи)) якщо всі прийдуть, то буде добре))"
Тож запрошуємо всіх небайдужих та любителів художнього мистецтва!

Соціокультурний центр, 4-й поверх
Подробиці за телефоном: (056) 745-20- 52; (056) 740-37- 52


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте