Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
00:31

PANIVALKOVA

PANIVALKOVA

Panivalkova — яскраве й іронічне дівоче тріо, що співає українською, англійською, французькою, іноді навіть іспанською, а наживо підкріплює це танцями, посмішками, нескінченним шармом та безпосередністю.

Крім основних інструментів (клавіші, укулеле, барабани) в музиці цієї групи зустрічаються і незвичні для українського слухача речі: гуіро, кастаньєти, вібраслеп, kazoo і техніка майстерної гри на ключах.

Panivalkova - це нове ім’я на сучасній українській сцені, яке з кожним днем набирає обертів та завойовує прихильність все більшої кількості вітчизняних і не тільки меломанів. Зокрема, колектив вже встиг взяти участь у багатьох фестивалях — Файне Місто (Тернопіль), Respublica (Кам’янець-Подільський), Zaxidfest (Львів), Koktebel Jazz Festival (Затока), ГогольFest ( Київ), Одеський міжнарожний кінофестиваль, Арт пікнік Слави Фролової (Київ) та Z-Games (Крим).

Cлухати Panivalkova тут: https://soundcloud.com/panivalkova

Купить билет онлайн: https://www.concert.ua/eventpage/panivalkova-dnepr



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте