Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 23 апреля 2024
18:45

Фотовиставка «Родинний портрет: з минулого з любов`ю»

Фотовиставка «Родинний портрет: з минулого з любов`ю» Фото

16 грудня о 16-й годині у виставковій залі Меморіального будинку-музею Д.І. Яворницького відбудеться відкриття фотовиставки «Родинний портрет: з минулого з любов`ю».

Меморіальний будинок-музей Д.І. Яворницького презентує нову фотовиставку «Родинний портрет: з минулого з любов`ю» у рамках масштабного міського артпроекту «Портрет від класики до сучасності», в якому беруть участь 2 спілки – художників та архітекторів, історичний та художній музеї, студентська молодь, учні шкіл естетичного виховання, спілка фотохудожників, майстри декоративного мистецтва.

На виставці представлено більше шестидесяти портретів мешканців краю на старовинних світлинах кін. ХІХ – поч. ХХ ст. з фондів ДНІМ в оригіналах та збільшених копіях.
Відвідувачі зможуть не тільки на світлинах побачити колишніх мешканців краю, від селянства до дворянства, але й відчути незмінність людських цінностей: сім`ї, дітей, доброти та любові, що віддзеркалюють старовинні портрети. А також дізнатися: як вважалося правильним фотографуватися, чому люди на фотографіях не посміхалися, якою технікою користувалися фотографи, на якому матеріалі робилися зображення, і, навіть, сфотографуватися за допомогою модних у той час «тантамаресок», щоб гарантовано мати фото на пам`ять.

Запрошуємо всіх бажаючих!

Інформаційний ресурс: http://museum.dp.ua,
Адреса музею у соцмережах: https://vk.com/budynok, www.facebook.com/budynok.



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте