Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 25 апреля 2024
14:30

Виставка пам'яті М. Ф. Пушного

Виставка пам'яті М. Ф. Пушного Графика, Живопись

Шановні друзі! Музей «Літературне Придніпров’я» запрошує Вас на  мистецьку виставку, присвячену  пам’яті Михайла Федоровича Пушного (1929 – 1996).

18 листопада о 16.00 в музеї «Літературне Придніпров’я» відкривається 3-я колективна виставка випускників народної студії   образотворчого мистецтва Палацу студентів міста Дніпропетровська. Ця виставка присвячена пам’яті  керівника студіїї М.Ф.Пушного, який протягом 25 років спрямовував обдаровану молодь на творчий вибір у житті. Багато з його учнів вступили до художніх училищ, інститутів, стали художниками. У свій час студійцями Пушного були лауреат Шевченківської премії, народний художник України Ф.Гуменюк, заслужений художник А. Сергієнко, члени Національної спілки художників України А.Ломовик, С.Фоменок, А.Мальцев, О.Квітка, А.Дерев’янко, В.Городиський, С.Боровський, Ф.Берчанський, І.Копач, В.Корнєв, В.Сосна. Їм не поступаються митецькою цінністю своїх доробків і таки художники, як В.Купрій, В.Сошенко, А.Супрун, Ф. Божко, І.Деркачов, О.Павловець, О.Фатєєв, В.Родіонов, В.П’ятнов, С.Сидоров, Н.Тарасенко, П.Копач, В.Левін.

Перша виставка  студійців пам’яті  свого вчителя пройшла у листопаді 2012 року, друга у листопаді 2013 року у музеї «Літературне Придніпров’я».

В третій раз збираються учні прекрасного художника і педагога, щоб в пам’ть  про вчителя показати свою творчість. На виставці представлені твори 20 авторів, серед них як професійні художники, так і аматори. Своєю різноманітністю технік вона не залишить байдужим глядачів, які побачать живопис, графіку, мозаїку та гобелени.

Виставка працює до 13 грудня 2015 року.



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте