Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
20:03

Україна понад усе

Україна понад усе

Военные хроники, История

В Дніпропетровському національному історичному музеї ім. Д. І. Яворницького відкрита стаціонарна виставка «Україна понад усе», яка присвячена важливим історичним моментам нашої країни і висвітлює події Революції гідності та проведення антитерористичної операції на сході України.

Євромайдан, Революція гідності – усе це сьогодні стало невід’ємною складовою історії побудови української державності. Матеріали та документи, що зібрані на виставці ,дають змогу відтворити буремні події в Україні з 21 листопада 2013 року по 22 люте 2014 року.
З середині квітня 2014 року на сході України почалися бойові дії, які ведуться між збройними силами України і загонами прихильників самопроголошених Донецької та Луганської народних республік та російським військовими. Про тяжкий і трагічний період в історії України розповідають документи та матеріали, що відображають проведення антитерористичної операції на сході України та героїчні подвиги українців, які приймають участь у проведені АТО і звільнені окупованих територій України на сході.

На виставці для відображення подій, які стали проявом українцями неабиякої сили, мужності, гідності, віри та міцності духу використано більш, як 150 оригінальних документів та предметів, що були зібрані на місцях подій та поповнили фонди музею.




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте