Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
07:30

Виставка чорно-білої фотографії «Процес»

Виставка чорно-білої фотографії «Процес»

Фото

30 липня в Дніпропетровському художньому музеї відкривається виставка фотографій, яка презентує молодих авторів Андрія Телевного, Дмитра Єлізарова та Владислава Кіщенка. Їх роботи вже експонувалися на декількох групових виставках. Та нинішня виставка більш повно розкриває творчі особливості авторів. Оскільки вони поєднані територіально – проживають на житловому масиві Ігрень – їм легше часто зустрічатися, обмінюватися поглядами на сучасний стан фотомистецтва, обговорювати свої роботи.

Виставка має назву «Процес». Це і процес творчого розвитку, пізнання світу, і життєвого процесу. Автори для розкриття теми вибрали техніку чорно-білої фотографії. Таким чином вони підкреслюють процес спадкоємності і послідовності розвитку фотомистецтва. І саме наш суворий, тривожний час спонукав авторів для передачі свого світосприйняття, втілення своїх емоцій та почуттів використати не кольорове, а чорно-біле зображення.  

Експозиція виставки складається з окремих за темами розділів. Тут ми побачимо романтичні і епічні пейзажі, характерні зображення людей, тварин. І саме головне – хлопцям довелося побувати в тих місцях нашої країни, де йдуть воєнні дії, і відтворити те, що побачили там, в своїх фотороботах.

Молоді хлопці, яким зараз не більш 25 років, розуміють наш час і передають його у своїх фотографіях.

Відкриття відбудеться 30 липня 2015 р. о 16:00
Виставка діє по 16 серпня 2015 р.





 

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте