Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 26 апреля 2024
11:19

Відеоконкурс «#modern_library»

Відеоконкурс «#modern_library» Конкурс, Кастинг

Центральна міська бібліотека  оголошує відеоконкурс «#modern_library».

Відеороликповинен бути присвячений Дніпропетровській Центральній міській бібліотеці (вул. Леніна, 23) або бібліотекам-філіалам (library.dp.ua/filials.php).

Мета конкурсу: привернути увагу громади до бібліотек, реклама бібліотечних послуг, та зміна сприйняття бібліотек у суспільстві, а також заохочення читачів до використання новітніх інформаційних технологій.

Для оцінки надісланих на конкурс робіт створюється професійне журі.

Переможець конкурсу отримає диплом та цінний подарунок. Кращі конкурсні роботи будуть використані в якості реклами бібліотек та бібліотечних послуг.

Умови конкурсу

Учасник має подати на конкурс відео, що висвітлює бібліотечні послуги, які сприяють покращенню якості життя громади і розвитку бібліотеки.

Щоб додати відео на Конкурс, необхідно увійти зі своєї сторінки соціальної мережі «ВКонтакті» на сторінку Дніпропетровської Центральної міської бібліотеки, підписатися на сторінку vk.com/biblioteka1946 (додати у друзі), та в приватному повідомлені прикріпити відеоролик (не більше 2,5 хвилин) у вигляді документу.Додатково у повідомленні зазначити П.І.Б. автора, дату народження, місце роботи/навчання, посаду, навчальний заклад, місце проживання, контактні телефони, e-mail. Необхідно вказати назву конкурсної роботи.

Координатор проекту: Олександр Ошега,
тел.: (056) 740-38-76,
е-mail: 91alexandr@gmail.com


   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте