Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 23 апреля 2024
17:51

Ти у Світлі Куба

Ти у Світлі Куба Конкурс, Кастинг

Архітекіурна подія

У рамках проекту «Концепт-Експеримент»

Концептуальне відображення погляду молоді на роль людини сьогодні за допомогою світла.

Викладачі архітектурного факультету Придніпровської державної академії будівництва та архітектури Марія Бадюл та Анна Сардикова в рамках архітектурні' події «Концепт-експеримент» організували конкурс творчих робіт студентів-архітекторів. У роботах автори показують своє бачення, розуміння ролі людини в суспільстві, ставлять важливі акценти соціального життя в сьогоднішній переломний момент.

22 - 31 травня в ТК «Пасаж» пройде виставка-конкурс фіналістів, які представлені у 24 роботах. Студентам запропоновано висловити свої думки не тільки словами, але й більш концептуально - за допомогою світла всередині куба.

22 травня о 15:00 відбудеться відкриття виставки та презентація робіт організаторами проекту.

Мета конкурсу показати не лише творчість майбутніх архітекторів, а й звернутися до суспільства, змусити замислитися і можливо переосмислити свою точку зору на роль людини сьогодні, знайти свою роль. На відкритті і протягом усього періоду експозиції глядачі зможуть не тільки ознайомитися з роботами, а й поспілкуватися з авторами, залишити свою думку про виставку, проголосувати за кращу роботу.

31 травня, на закритті виставки журі обере кращу роботу. Будуть враховані не тільки думки експертів, але і результати «народного голосування». Для підведення підсумків конкурсу, різнобічної оцінки творчих робіт журі будуть представляти люди з різних сфер діяльності -журналісти, архітектори, бізнесмени, мистецтвознавці, політологи, дизайнери, представники влади та ін. На закритті конкурсу о 15:00 будуть названі автори робіт і відбудеться нагородження переможців конкурсу. Головним призом для переможця буде реалізація його роботи влітку 2015 у великому розмірі в міському середовищі. На відкритому просторі в такому «арт-об'скті» виявляти ідею автора буде вже сонячне світло.

Після закриття виставки 6 червня в галереї «Арт-світ» відбудеться зустріч авторів з усіма бажаючими, презентація студентами своїх робіт, обговорення як ідей, так і засобів їх виявлення.



   


Елена  (27.05.15 09:04): А где можно проголосовать он-лайн? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте