Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 25 апреля 2024
13:36

Вистава «Людина як поле бою»

Вистава «Людина як поле бою»

Україно — Польський проект

Вистава «Людина як поле бою» підіймає проблему війни, не вдаючись у подробиці, хто кат, а хто жертва, переможець або переможений; стає на захист кожної людської істоти, її свободи і права жити в мирі та любові. Кожного дня, в кожному ударі серця відбувається маленька битва, котру ми, часом, програємо, і тоді трапляється так, що заради ідеалів, любові, свободи ми прагнемо, щоб інший відчув настерпний запах страху.
Ми, виконавці, сподіваємося, що існує потенційна можливість зупинити цю бійню, незважаючи на те, що кожен народжений син одного дня все ж приставить комусь пістолет до скроні.

Світ перебуває в постійному стані війни.
Війна ніколи не закінчується.
Війна в кожному з нас.

Відправною точкою для дискусії про війну став теракт у театрі на Дубровці. Ми говоримо про театр, як місце, де сталася трагедія, і місце, де ми про це розповідаємо.
Ми в «Римі, або в будь-якому місці». У Римі, який своєю переможною ходою тисне менші держави і народи…

Ідея вистави виникла під час співпраці театру Брама(м.Голеньов, Польща) із студентами Харківського університету мистецтв ім..І.П.Котляревського. Унікальне поєднання творчого потенціалу дозволило створювати сміливі театральні проекти, які були скеровані польським режисером і зіграні українськими акторами. Це вже друга спільна вистава, яка в першу чергу говорить про людину.



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте