Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
16:19

Джазовий концерт “Тріо Bey.Ler.Bey”

Джазовий концерт “Тріо Bey.Ler.Bey” Джаз

Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні та Дніпропетровський Альянс Франсез представляють 12-тий фестиваль «Французька весна в Україні», що традиційно проходить у квітні у Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Львові, Рівному, Одесі та Харкові.

Джазовий концерт “Тріо Bey.Ler.Bey”

Наприкінці 2010 року Флоріан Демонсан, на той час уже відомий джазмен, знайомиться з Вассімом Алалем та Лораном Клуе. Друзі вирішують створити оригінальне тріо, у якому мають поєднатися ритми добре їм відомої музики Балкан з чуттєвістю сучасного французького джазу. Дотримуючись усіх канонів і зберігаючи усю палітру кольорів цього музичного скарбу, вони створюють оригінальний і новаторський музичний світ, який залишає широке поле для імпровізації. Разом ці троє авантюристів доводять, що їхній вчинок не є продуктом заради відтворення закодованої музики: вони йдуть на ризик, застосовуючи усю свою креативність. Водночас вони міцно спираються на інструментальні тональності та техніку гри, які переносять нас до куточка світу між Чорним та Середземним морями. На концерті тріо українська публіка має шанс відкрити для себе найгарячіші тенденції сучасного європейського джазу.

Тріо Bey.Ler.Bey

  • Флоріан Демонсан – акордеон;
  • Лоран Клуе – кларнет;
  • Вассім Алаль – східні перкусії.
  • Довідки за телефонами: (091) 300 74 76, (056) 770 20 66.



       

    Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Примітка:
    У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
    Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
    Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

    Експорт афіші

    copyright © gorod.dp.ua
    Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

    О проекте :: Реклама на сайте