Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 17 апреля 2024
02:05

Фестиваль-конкурс «Акварель збирає друзів»

 Фестиваль-конкурс «Акварель збирає друзів»

Конкурс, Кастинг

21 квітня у Дніпропетровську розпочнеться фестиваль-конкурс
«Акварель збирає друзів»
, що проводиться вже в третє і триватиме цілих три дні!

Фестиваль збере кращих із кращих з усієї країни! Вокал, хореографія, народний фольклор, циркове та театральне мистецтво у виконанні талановитих дитячо-юнацьких колективів та солістів лунатимуть цілих три дні з великої сцени Фестивалю! Зіркове жюрі, у складі якого співачкаСвітлана Тарабарова, телеведуча Оксана Немировська, хореограф-постановник Амадор Лопес, оцінюватиме юні таланти та забезпечуватиме прозорість конкурсу.

Молоді перспективні артисти – це майбутнє нашої країни! Саме у рамках фестивалю вони на 100% проявлять свої здібності, здобудуть практичний досвіт та подарують усім учасникам та гостям фестивалю неповторні враження та чудовий настрій!

Під час фестивалю пройдуть більше 20 майстер-класи з хореографії, художнього мистецтва, хенд-мейду, працюватиме фото-зона та багато багато багато інших СЮРПРИЗІВ!

Але найголовніше те, що фестиваль буде благодійним і всі зібрані кошти підуть на лікування онкохворих діток!

ЧЕКАЄМО ВАС НА ФЕСТИВАЛІ!

21 квітня – о 10:00 офіційне відкриття фестивалю-конкурсу«Акварель збирає друзів», за адресою: Міський Палац дітей та юнацтва, вул. Набережна Перемоги, 5, Дніпропетровськ.

23 квітня о 15:00 відбудуться майстер класи, а о 16:00  розпочнеться ГАЛА-КОНЦЕРТ, за адресою: Театр ім. Т. Г. Шевченко.

 Більше про Фестиваль можна дізнатися на офіційному сайті http://akvarelfest.com.ua/ та в офіційній групі  https://vk.com/akvarel_n



   


Анна  (31.10.17 10:12): Очень не понравилось. Дети были растроены. Ни где не указана информация, что если дети не финалисты, то выступать не будут. Тем более на вручении их забыли объявить. Так еще на сцене запихнули в угол(детей которым от 5 до 6 лет), где было крайне не удобно повторять мастер класс от Amador Lopoz. А по середине дети стояли от 10 и старше. Где справедливость. Организация очень плохая. Больше на єтот фестиваль точно не поедим!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте