Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 25 апреля 2024
04:29

Від Різдва до Різдва

Від Різдва до Різдва Ярмарка

На Святого Миколая приходьте до "Чорної ящірки" відкривати разом з нами святковий ярмарок! Обіцяємо хороший настрій, смачний глінтвейн та багато гарних речей, які можна подарувати любимим людям.

На ярмарку очікуємо скляні прикраси від Аліни Гаєвої, чарівні пряничні будиночки від Катерини Андрусевич, повстяні прикраси від Жені Драбкіної та Жені Лебедевої, розкішні прикраси з натурального каменю та бісеру від Оксани Хмеленко і багато чого іншого. Не зайбувайте також, що книжка як була, так і є найкращий подарунок, а в нас багато нового.

Крім цього, можна буде не лише попити в гарній компанії глінтвейну та накупити подарунків, але й зробити добрі справи: купити прикольні листівки, кошти від яких ідуть на допомогу важко хворим дітям, або ж придбати щось на нашій постійно діючій барахолці, кошти від якої ми віддаємо на допомогу волонтерам.

І не забувайте, що в цей день ви ще можете самі принести з собою подарунок, який поїде на передову до бійців. Будемо вдячні за: солодощі, теплі шкарпетки, теплі рукавички, сигарети і листи!

До зустрічі на ярмарку! Хай радість буде в наших серцях попри все!



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте