Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
08:45

Виставки ялинкових прикрас та дитячого малюнку «Новорічна»

Виставки ялинкових прикрас та дитячого малюнку «Новорічна»

На виставці представлено близько 500 ялинкових прикрас другої половини ХХ ст. з найрізноманітніших матеріалів (скла, картону, дерева, вати, пластмаси). Тут можна побачити традиційних новорічних персонажів, героїв улюблених казок та мультфільмів, скляні та ватні дари лісу та лану, що нагадають про яскраве, сонячне літо, різноманітних тварин, а також «ідеологічно витримані» прикраси із державною символікою.

Ця виставка ніколи б не відбулася, якби не допомога наших відвідувачів, які передавали до музею ялинкові іграшки свого дитинства. Ми дуже вдячні нашим дарувальникам! І нагадуємо, що акція «Обміняй ялинкову прикрасу на безкоштовний квиток до музею» триває. Сподіваємось, що й надалі новорічна колекція музею буде поповнюватися завдяки щирому бажанню наших відвідувачів.

Цього року ми вирішили показати і суто європейську різдвяну традицію, а саме — створення пряникових будиночків, що випікаються з особливого тіста. Різноманітні, яскраві та витончені, вони можуть стати не тільки смачним доповненням до святкового столу, а й виставковими витворами.

Складовою частиною виставки є 20 найкращих робот юних вихованців художньої школи № 2, директор — Бойченко О.І. Юні художники майстерно працюють в різних техніках. Живопис гуашшю, аквареллю зачаровує своєю колористикою. Учні використовують як традиційне письмо пензлем, так і роботу мастихіном – вузькою стальною пластиною.

Графічні роботи надають змогу відвідувачам познайомитись з технікою роботи тушшю, монотипією, линоритом та печаттю по картону.

В рамках роботи виставки відбудеться акція:
12 грудня 2014 р. о 12.00 Народні майстри Петриківки Наталка Рибак та Юрій Фесак проведуть майстер-клас по створенню українських традиційних різдвяно-новорічних прикрас «Дідуха», «Павуків» та ін.

Для любителів розв’язувати різноманітні загадки, виконувати завдання ми приготували декілька ігр-квестів. Завдання можна буде отримати як в самому музеї (в паперовому вигляді), так і за допомогою смартфонів та виходу в мережу Інтернет. На переможців квестів чекає приз — безкоштовне відвідання виставки авторської ляльки «Натхнення» або фотовиставки «Зимове місто очима дітей».




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте