Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
22:35

Prologue

Prologue Живопись

27 листопада о 18.00 в картинній галереї «Telega» відбудеться відкриття дебютної виставки художника Micro Cuts під назвою «Prologue».

Виставка, котра є втіленням періоду переходу від творів простої естетики, мінімалізму та спокою, до творів народжених через симбіоз соціальних невпевненостей, вірувань, почуттів, знань та образів тварин, котрі вже стали впізнаваним стилем автора.

«Prologue» – це ніби процес відкриття книги – переведення погляду від обкладинки до першого абзацу, котрий змусить зазирнути за кордон вже набутої зони комфорту, змусить зустрітись з почуттям внутрішнього конфлікту та когнітивного дисонансу, абзац, котрий зіштовхне між собою знання та віру, що до цього були непохитними.

«Prologue» – це шлях від простого слова, до цілеспрямованого створення.

У своїх роботах Micro Cuts створює свій власний монохромний світ. Світ спокою, світ легкості. Де кожна окрема історія – кожне окреме полотно, є відображенням сенсу життя. При цьому автор не намагається віднайти так званий сенс, він просто відображає вже сталі у суспільстві моделі життя, котрі для багатьох і є тим таки сенсом. Так, у роботі «Ланка зростання» відображена жага до наживи та володарювання, коли гіпертрофоване почуття егоїзму затьмарює все довкола виходячи за межі здорового глузду та з незворушним і спокійним виглядом піднімається до захмарних висот, зносячи себе якщо не до божества, то до чогось наближеного йому. Натомість робота «Затонулий паперовий флот» нагадує про мрії відкладені на дальню полицю та засиплені якимось мотлохом так, щоб і не згадати про них, про мрії якими жертвують заради життя за схемою «як у всіх». Але, ці історії впершу чергу не про погане…

Кожна окрема робота – розповідь про життя не словами, а чорно-білими фарбами. Так, щоб не відволікатись на забарвлення, а концентруватись на суті, на сенсі. На сенсі котрого життя, на думку автора, не має жодного. Життя однієї конкретної людини, всього людства, якоїсь тварини або всього живого разом – нічого не варте у космічних масштабах. Хоча й багато хто каже про помахи крил метеликів та урагани на іншому кінці планети - треба бути реалістами. Якщо космос безкінечний, то значення життя у ньому безкінечно мале. А якщо, вірячи вченим астрофізикам, уявити, що вимірів не 4 (Довжина, ширина, висота і четвертим прийнято вважати час), як всі звикли думати, а 11! І якщо уявити безкінечний космос, 11 вимірів простору та посеред цього всього людину, хай навіть переповнену сенсом життя, то це навіть краплею в океані не назвеш. І цей крихітний чоловічок вже точно не може на щось вплинути глобально, а тому - все на цьому світі не має значення. Жодного. Ні гроші, ні кар'єра, ні наука, ні релігія, ні мистецтво і навіть не любов. Але, ж люди звикли жити на своїй Землі, і космос більшості з нас потрібен хіба що у вигляді зірок на нічному небі і сонячного світла у денному. Тому, кожне полотно, спираючись на наукові теорії про безкінечний космос та 11 вимірів простору, розповідає свою історію про життя у котрому насправді нічого не важливо, значення має лише саме життя. Життя, в котрому людина - це просто людина, собака – це просто собака, а носоріг - просто носоріг. Життя без зайвих барв, в котрому всі домішки є фіктивними.

З цього і складаються всі ці маленькі історії котрі формують світ Micro Cuts і об’єднуються під заголовком «Prologue».



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте