Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
15:35

O.Torvald

O.Torvald

Рок

Концертний тур O.Torvald на підтримку нового альбому "Ти Є" стартує четвертого грудня 2014. В рамках першої частини туру, організованого промо-агентством Полумонокок, O.Torvald відіграють шість концертів. Харків, Полтава, Дніпропетровськ, Одеса, Львів, Київ - ці міста першими почують альбом "Ти Є"
   Альбом O.Torvald "Ти Є" записувався на київській студії "Бобіна" в період з червня по вересень 2014 року, під керівництвом Андрія Хливнюка, що попрацював з Галичем і друзями в якості саунпродюсера. За звук альбому "Ти Є" відповідає CEO студії "Бобіна", Дмитро Хомулко.
   В альбомі "Ти Є" 11 пісень, не рахуючи Intro і Outro, традиційних для альбомів O.Torvald. Обкладинку альбому "Ти Є" намалював DJ Polarnik. Трек-лист "Ти Є": Intro, Все з початку, Ти Є, Крик, Пошло о любви, Снiг, Сочи, До 18:00, Там де я, Оставь в покое меня, Мовчи, Это все, Outro.

 Євгеній Галич про альбом O.Torvald "Ти Є":
   Для всієї групи цей альбом був експериментом. Який, до речі, ще не закінчено. Ми прийшли на студію "Бобіна" - у нас не було жодної готової пісні. Ми грали, розвивали уривки фраз, ганяли рифи по колу, і відразу записували те, що вийшло. Ми приїжджали на репетиційну базу, репетирували з 11.00 до 13.00 і відразу їхали на студію, де нас чекав Андрій Хливнюк. Андрій різав те, що ми робили. Втручався в тексти, в аранжування - прийняти це було непросто. В результаті Андрій почув нас, ми-його, і мені дуже подобається те, що вийшло. На студії ми до ночі писалися. Репетиція-студія-дім-сон. І так по колу. Чотири місяці. Первісна концепція альбому до кінця запису змінилася кардинально. І мені це дуже подобається. Сподобається і вам.

O.Torvald в Інтернеті:
facebook.com/Otorvald
vk.com/otorvald
o-torvald.com

Детальна інформація: Ольга  Черткова
Olha.Chertkova@gmail.com
+380677537207

Замовлення квитків за  тел. 097 000 80 40
http://dnepropetrovsk.internet-bilet.ua/



   


Касса ДК Шинник  (19.11.14 13:36): Билеты можно заказать и приобрести в кассе ДК Шинник. Время работы кассы с 11-00 до 18-00. Без перерыва. Без выходных. Тел. 788-9-222, 067-265-08-77. В кассе можно приобрести билеты на все гастрольные мероприятия города. Ответить | С цитатой
I.R._Teatr  (11.11.14 21:38): Билеты можно заказать по телефону: 067-566-67-21 и приобрести в удобном для Вас месте (на все театральные и концертно-развлекательные программы г.Днепропетровска) + справка, консультация, подбор лучших мест (по ценам касс) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте