Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
01:34

Наша Надія

Наша Надія

Документальный фильм

Украина, 2014, 🕓 45 min


Реж.: Володимир Тихий


Документальний фільм "Наша Надія", присвячений мужній українській льотчиці Надії Савченко!

Цей фільм – продовження дослідження Володимира Тихохо (головного режисера проекту "Вавілон'13"), який разом із багатьма однодумцями документально фіксує новітню історію України.

Український пілот Надія Савченко вже стала найбільш значущим символом боротьби за свободу України та оборону від зазіхання ворогів. Її історія полону - найбільш болюча для всіх українців. Трагедія Наді та її сім’ї сприймається дуже близько кожним українцем, адже ті, хто утримують її в полоні, холоднокровно руйнують українські міста та селища, несуть горе та завдають болю майже кожній українській родині.

Документальний фільм «Наша Надія» додає деталей до портрету Надії Савченко, розкриває її характер, зазирає у дитинство - і монументальна постать героя Нашого Часу набуває вкрай особистих й несподівано тендітних рис. На фоні анексії Криму, бойових дій на Сході, про Надю розповідають її мати та сестра, бійці, що воювали разом з нею, та люди, яким не байдужа її доля.

Фільм розповідає про події, що розпочалися на території нашої країни ще весною, власне, з початку окупації Криму. Режисер фільмував хроніки про схід і про добровольчі батальйони - ще коли Савченко не була головною героїнею. І в процесі роботи з'явилася Надія - як героїня, яка уособлює ідею добровольчих батальйонів та громадської ініціативи.

Вхід безкоштовний, але всі бажаючі зможуть зробити пожертву. Всі зібрані кошти підуть на допомогу дітям загиблих бійців батальйону Айдар.

Більш детальна інформація:
https://www.facebook.com/NashaNadiya?fref=ts










Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте