Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
16:21

Виставка фотографій «Птахи України. З любов’ю»

Виставка фотографій «Птахи України. З любов’ю» Фото

З любов’ю до птахiв.
 Існує у світі братство зачарованих птахами людей, які не уявляють своє життя без можливості регулярно виходити на побачення зі своїми обранцями. Бьордвотчінг (від англ. “bird watching” – спостереження за птахами) як рух зародився у Великобританії. В дуже короткий час це захоплення поширилось по всій планеті, i Україна не стала винятком. Захоплення світом крилатих живих істот збагачує і наповнює життя особливим змістом, а ті з аматорiв, хто на такі побачення бере з собою фотоапарат, дарують щасливу можливість зблизька подивитися в очі нашим меньшим пернатим братам по планеті Земля тисячам глядачів. Роботи саме таких майстрів зібрані на виставці «Птахи України. З любов’ю».

Ця виставка – cвоєрідне освідчення у коханні своїм крилатим обранцям – птахам, об’єднала в собі роботи 15 українських авторів різних за віком, місцем проживання та професiєю, а також світлини грецького фотохудожника, також зробленi на теренах України.  Неабияку витримку та професіоналізм проявляють вони, щоб продемонструвати глядачеві  різнобарв’я пташиного світу. Заради сюжету готові долати сотні кілометрів, витрачати дні на підготовку та години на очікування кадру.

На 50 світлинах представлено лише десяту частину багатого і різноманітного пташиного світу України. Виставка присвячена 20-річчю Українського товариства охорони птахів – національної громадської природоохоронної організації. Головна мета діяльності товариства — попередити зменшення чисельності та зникнення птахів, підтримувати різноманіття їх видів у природі шляхом збереження, охорони ключових екосистем, що є визначальними для птахів і людей.

Товариство — це громадська організація, що опирається на підтримку своїх членів і прихильників. Членство в організації відкрите для всіх бажаючих, воно єднає природоохоронців, любителів птахів, науковців і аматорів — усіх, хто цікавиться птахами і кому не байдужі проблеми охорони довкілля.

Відкриття - 1.07. 2014 о 16.00.



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте