Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
11:33

Вечір

Вечір Драма

О.Дударєв
Переклад з білоруської В.Гончара

Драма на 2 дії

Сценічна версія і постановка - засл.діяч мист. Укр. Анатолій Канцедайло
Сценографія та костюми - О.Гавриш
Хореографія - В.Івлюшкін
Асистент режисера - н.а.У. Григорій Маслюк

У ролях: народний артист України Григорій Маслюк, заслужена артистка України Жанна Дмитренко, провдний майстер сцени Вілен Головко.

Автор п'єси Олексій Дударєв народився 6 червня 1950 року в селянській родині. У 1976 році закінчив театральний факультет Білоруського театрально-художнього інституту. Був актором, помічником головного режисера з літературної частини Білоруського республіканського театру юного глядача (1976-1979). У 1979-1983 рр.. був членом сценарно-редакційної колегії Білоруського телебачення ("Телефільм", Мінськ). Секретар Спілки театральних діячів УРСР (з 1987). Головний редактор журналу "Мастацтва" (з 1991). З 1992 року став головою Білоруської спілки театральних діячів.

У прозі, драматургії досліджує морально-етичні, духовні проблеми життя сучасника, побут села, розкриває витоки перемоги у Великій Вітчизняній війні ; історичні особистості в творах не пафoсно романтизовані персонажі, а реальні люди, підвладні сильних почуттів, часом здатні помилятися, але внутрішньо чисті. Твори Дударева переведені на російську, словацьку, туркменський, узбецький, українська, естонська, литовська, польська та інші мови.

Тривалість вистави 2 год. 10 хв.











отстали лет на 30-100...  (17.01.13 20:43): так примерно лет30 назад ставили и игали... Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
анжелика  (19.06.12 17:46): много премьер за сезон это хорошо,но лучше создать такие спектакли,пусть их будет немного ,котрые захочется не один раз пересмотеть.а то после премьерных показов никто не ходит на них.возвращаться не хочется.(((.лучше меньше,да лучше.это о предстяощей премьера в конце сезона Дударев "Вечер". Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте