Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
15:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Переселенка з Луганської області спромоглася на Дніпропетровщині відкрити швейне виробництво

Переселенка з Луганської області спромоглася на Дніпропетровщині відкрити швейне виробництво

Після початку Великої війни Валентина змушена була буквально тікати з Попасної Луганської області з батьками та двома дітьми.

Нині на керує успішним швейним виробництвом у місті Кам'янське нашої області.

У цьому їй допоміг грант Благодійного фонду «Помагаєм» (про який неодноразово розповідав Міський сайт!) та його закордонних партнерів-благодійників. Історія Валентини – далеко не перша у цьому ряду, і про це детальніше розповіли у БФ «Помагаєм»:

«П'ята переможниця нашого конкурсу міні-грантів - це пані Валентина, яка в 2022 році з батьками та двома дітьми евакуювалася з міста Попасна Луганської області до Кам’янського Дніпропетровської області.

В окупації у неї лишилося все: рідна домівка, близькі люди, власна справа. Але жінка не опустила руки, а розпочала життя з чистого аркуша і відновила свій бізнес.

Ми були раді отримати від пані Валентини відгук з історією її успіху:

«Щиро дякую вам за грант, який я змогла витратити на придбання вкрай необхідного швейного обладнання, що допомогло мені розширити вже існуючий бізнес. Ця підтримка для мене надзвичайно важлива й значуща!

Отриманий грант відкрив переді мною нові можливості в розвитку моєї швейної справи. Завдяки вашій допомозі я змогла покращити якість продукції, розширити асортимент виробів та підвищити ефективність виробництва.

Цей грант також відіграв важливу роль у моєму професійному зростанні, допоміг досягти нових висот у моїй справі. Дякую за вашу підтримку, за довіру та можливість реалізувати свої плани!

З найкращими побажаннями Валентина».

Проєкт «Допомога жінкам Дніпропетровської області, які опинились у біді» був реалізований БФ «Помагаєм» за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) та за технічної підтримки структури ООН Жінки в Україні».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті