Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
13:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі перевірили роботу насосної станції, яка забезпечує більше ніж 30% містян питною водою

У Дніпрі  перевірили роботу насосної станції, яка забезпечує більше ніж 30%  містян питною водою

Одна з насосно-фільтрувальних станцій Дніпра. Забезпечує питною водою мешканців лівобережжя.

«Станція постачає близько 100 тисяч кубів води на добу. Це забезпечує більше ніж 30 % населення міста питною водою. На станції позмінно працюють понад 90 осіб», — прокоментував Олександр Алімов, начальник насосно-фільтрувальної станції КП «Дніпроводоканал» Дніпровської міськради.

До того ж для подання питної води містянам на станції працює цілодобово технологічна лабораторія контролю якості. Фахівці лабораторії щогодини відбирають проби води у контрольних точках. Контроль здійснюється як питної води, так і проб з річки Дніпро.

«Якість питної води повинна відповідати вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 (гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною, - ред.). Усього контроль проводиться за 61 показником (фізико-хімічні, санітарно-токсикологічні, органічні та неорганічні, мікробіологічні та радіаційні). Якісне очищення води – це одне із пріоритетних завдань, які поставив міський голова Борис Філатов перед нашим підприємством, тож ми приділяємо цьому особливу увагу», — зауважив Юрій Гамазинский, директор КП «Дніпроводоканал».

Не оминули й весняне прибирання прилеглої території станції. Вона — велика.

«Становить 5,5 гектарів, з них 3,5 — із зеленими насадженнями. Доглядають за ними працівники насосної станції: регулярно косять траву, щовесни висаджують квіти. Територію підтримують у належному санітарному стані», — поділився Олександр Алімов.






Gorod.dp.ua на Facebook.


днепрянин  (18.04.24 21:01): где вы видели питьевую воду из под крана ??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті